Vattenlek

Allmänt dravel
I dag när vi var på promenad med Tilda lekte jag lite med kameran och vatten. När jag kom hem redigerade jag lite och fick ihop två bilder som jag gillade.Gunnar fick bistå med att kasta stenar i vattnet medans jag var beredd med kameran;o)Denna vattenkaskad orsakade Tilda när hon slog med tassen i vattnet.

Tilda var faktiskt i och badade idag. Hon har dessvärre glömt att hon kan simma. Hon gick i så långt att hon nådde till botten.Här ser hon lite orolig ut spanar efter matte. Det är ju gott att veta att hon är nära ;o)I går ringde lillebrorsan. Han ville ha oss till Anderstorp i helgen. Han anordnar Mudnationals vid Anderstorps motorbana. Han var kort om folk och behövde vår hjälp. Klart man ställer upp när lillebror kallar ;o)Nu undrar kanske en del vad detta är för något? I USA är detta väldigt stort, man åker ATV (fyrhjuling) på en anlagd bana men en massa vatten (gegga) Halva cykeln är nere i lerpölarna. Jag ska nog inte vara klädd i vitt den dagen. Fredde blev eld och lågor över detta. Han såg ett youtube klipp och där fanns en fotograf innanför avspärrningarna i en gulväst. En sån kan jag be Ted om. Tänk vilka jäkla bilder jag kan ta, sa han. Tilläggas ska väl att han älskar att fotografera fordon ;o) Daniel är ju vår lille grubblare, som vanligt ville han ha lite betänke tid, liksom vänja sig vid tanken att åka med. Micke är i Lammhult hos Jennifer. Hon jobbar i helgen så han kan tänka sig att hänga på. Vore skoj ifall man fick med alla grabbarna. Ska bli roligt att träffa brorsan. Lillgrabben ska givetvis med. Eddie är lika tokig som pappa vad gäller motorfordon i synnerhet fyrhjulingar.

Ha en go kväll...7 arbetsdagar innan semester ;o)
/ Eva-LenaKommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Vad har man en man till om inte till att kasta stenar? ;)

Betänketid ja, det känner jag igen. Du kan ju gissa hur det kändes när hallgolvet var borta när jag kom hem UTAN BETÄNKETID!!!!

Men nu är jag lugn igen :D Tills nästa gång de kommer...

3 Martina:

skriven

Häftiga bilder, att man bara kan trixa och pula så med foton - det verkar kul!Jamense Tilda badar ju - snart är det varmare i vattnet då börjar hon nog att simma, tror du inte det? Annars får Pepsi komma och busa i henne, om han nu simmar i sommar, får se.Det du ska hjälpa till med i helgen låter väldigt lerigt. Ska du vara "Paraplyflicka" som de man har i Speedway? Ha, det kunde väl vara kul - du har ju en vit kjol har jag sett. Paraply tror jag nog att du också har, så det skulle kunna funka.Hoppas att ni får en bra och rolig helg. En annan har 11 arbetsdagar kvar.........

2 Ronja

skriven

Hur gammal är Eddie nu?