Tyskland t & r

Allmänt dravel
Resan gick kanon bra. Nu har man fyllt på förrådet inför sommar och semester. Lekte mycket med kameran under resan. I tunneln efter Öresunds bron tog jag en bild. Jag gillar bilden. Den symboliserar något för mig...låter jag djup? ;o) Den visar att det alltid finns ett ljus i änden av tunneln. Hur mörkt livet ter sig så finns alltid ljuset där framme.Båt resan Rödbyhavn-Puttgarden-Rödbyhavn var väldigt behaglig. Solen sken och på däck var det så varmt och gott. Jag har ju en viss tendens att fotografera dessa fåglar ;o) De flög jämte båten hela vägen, riktigt riktigt nära. Han ser rätt grym ut ;o)Jennifer tog ett kort på mig och GunnarSer ni jag har blivit blond igen ;o) Det är ofta så när jag färgar håret mörkt, tröttnar rätt snabbt. På vägen hem åkte vi förbi Norje. Där håller de på att bygga upp inför Sweden Rock festival som drar igång om någon dag. Bilden tog jag från bilen när vi drog förbi. Lite häftigt att man kan få en sådan skärpa trots farten.


På vägen hem åkte vi inom Karlshamn. Det är en "sommar" stad jag verkligen gillar. Skulle jag någon gång skaffa en sommar stuga så skulle det bli i Karlshamn.

    

Jennifer och Micke fick agera fotomodeller, igen. Det var så vackert nere vid ån.Fick också en bild på ett andpar. Har tydligen förkärlek att fotografera fåglar.Detta får bli en liten fotoblogg för jag är rätt trött och orkar inte med något långt inlägg med text idag. Skyller på gårdagens luft ombyten. Nää, skyller inte bara på det. Vädert och årstiden gör att man lämnar cybervärlden lite och njuter av vädret. Får spara bloggskriveriet till regniga dagar och de kommer ju snart enligt SMHI.

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Jag är impad av dina foton...och du och din man är så fina där ni står på båten... vinden i håret och du är snygg vare sig du är blond , red eller brunhårig.

Jag håller med dig man har inte samma tid och inspiration att skriva så mkt nu men bilder säger ibland mer än ord. Dina foton är ett nöje att bara se på. Kramen damen

3 Anne:

skriven

Häftig bild i tunneln, synd bara att bilen framför var i vägen. Men det var verkligen en häftig bild för så är det ju det finns ljus framme i tunneln. Den här tycker jag är så häftig och så sannhttp://www.maniacworld.com/are-you-going-to-finish-strong.htmlKram på dig blodinbella S

2 CW

skriven

glömde det där med tunneln... jag har samma känsla som dig inför bilden. Där framme finns det hopp om att det väntar ngt gott. Så är det ju också i verkliga livet ... än hur tungt det är ibland så blir man piggare av att se en ljusning av ngt slag... om det så bara är en sol man väntar på... ja du fattar vad jag menar det låter lite virrigt då jag inte hittar orden ha ha...

Rama in bilden vetja... mkt bra!

4 Martina

skriven

Jag älskar måsar, ja det är sant! Jag är nog den enda på jobbet som gillar när de cirklar runt och landar på taket. Snart får jag se måsungar:)Ni verkar ju haft en underbar resa med sol, hav, båtar, fåglar och shopping, vad mer kan man önska sig!?Måsfotot gillar jag - kan inte säga det nog:)!!

Ha att bra.