Säkert!! Snart kommer kackelackerna.

Allmänt dravel
För någon vecka sen städade jag Mickes rum minutiöst. Han är 18 och borde fixa det själv men jag tänkte att det skulle vara lättare ifall man hade bättre utgångsläge. Ja, är det fint och rent så är det lättare att hålla det så. Ack, vad jag bedrog mig. Nu ser det (nästan) lika illa ut. Jag skriver nästan för när jag väl tröttnade och tog stora röjen så såg det värre ut. JA, det kan faktiskt vara värre.

Han har ett helt rum till garderob ändå ligger det kläder över allt. Ni vet bardisken jag byggde den fungerar inte som bardisk. Stolarna passar tydligen alldeles utmärkt som klädgaljar.Ölen ni ser där är INTE Mickes. Det köpte vi till Jennifers föräldrar när vi åkte till Tyskland. Nästa helg ska de ut till Öland och då kommer de in på en fika och hämtar det vi handlade åt dem. Nu kommer de (alltså micke och Jennifer) inte bli så glada på mig när jag blottar deras slarvighet. Jag skriver "de" för det ligger nog lika mycket kläder och skräp efter dem bägge ;o) Fast klart detta kanske är det perfekta sättet att få dem att hålla efter...annars hamnar man i morsans blogg. Lovar att det kommer bilder, ifall han städar upp rummet också....vilket år som helst...jag har i allafall gjort det för sista gången.

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ajajadå!!!

Det här är inte bra, inte bra alls. Du kommer att bli hängd för att du lägger ut bilder på hans rum, men å andra sidan jag hade inte tolererat det heller. Jag är benhård när det gäller att hålla ordning på sitt rum - tur att han inte har mig som mamma, ha!Ölen passar ju bra där med bardisken, blir lite törstig faktiskt.Antar att det blir städat snabbare än snabbast i kväll:)Ha att bra!

3 CW:

skriven

ha ha... jag skrattar och minns min yngsta sons rum...TOTAL KAOS... men han sa alltid att han hade inga problem att hitta i röran. Jag stängde bara dörren ditin...men efter ett tag fick jag alltid ett frispel och städade där ändå. Sen ångrade jag mig att jag inte kunde låta det vara... nåväl den dagen han flyttade hemifrån så har han alltid städat hemma hos... men det beror kanske på att han jobbade i Norge på ett lyxhotell som hotellstädare två säsonger och då lärde han sig att fuska gick inte alls då blev det bara till att göra om det.

Jag njöt av att höra han berätta om hur noga de var...

De flesta ungdomar är nog så där... men det ordnar sig sen.

Stora kramen som alltid!

2 Anne

skriven

Jaha ska jag varna Linda innan jag gör samma sak eller är det bara att köra på :)

Mickes rum såg ju städat ut i jämförelse :0)

Undrar om jag var likadan när jag var lite, men det har jag svårt att föreställa mig ler

4 Anna

skriven

Allt är relativt... När min dotter bodde hemma hade jag räknat det där som städat om man jämfört med hennes rum ;D