Resan är nu bokad ;o)

Allmänt dravel
Ja, nu är pengarna förbrukade men resan bokad. Ryanair är för roliga. Resan som skulle gått på 2200 blev lite dyrare, en avgift här och en liten avgift där så slutade det på 2929 men det är ändå billigt, tycker jag. B & B är också bokat online. Vi har betalt deposition men inte fått bokningen bekräftad ännu. Vi ska bo på Menzies Guest House mitt i Edinburgh. Gång avstånd till alla attraktioner ;o)

Vi har också tittat på olika buss resor. Vi har bestämt oss för att en dag utforska Edinburgh och den andra dagen åka på en bussresa för att få uppleva det skotska höglandet. Jag har hittat totalt tre bussbolag som anordnar resor. Vi har dessutom hittat en favorit. Så snart vi fått login bekräftad så går jag in och bokar även denna lilla tripp.

Skotska Höglandet

Helt fantastiskt vilket redskap dator är när man ska ut och resa. Du kan boka ALLT via nätet. Hur gjorde man innan egentligen? ;o) Nu åker vi fredag den 10 Juli, anländes Edinburg 20:30. Lördagen ägnar vi åt att se oss omkring i Edinburgh. Det finns mycket att se och uppleva. Söndagen far vi till höglandet vid 10:00 och är åter i Edinburgh vid 5-tiden. Till kvällen blir det säkert en pubrunda...lär finnas en heldel. Måndagen vaknar vi och tar det lungt. Man hinner att besöka favoriterna, man hittat, innan flyget går hem vid 15.55. Allt det här planerandet och bokande är halva nöjet. Fram till att vi åket kommer jag nog läsa det mesta som finns att läsa om Edinburg med omnejd. När vi väl kommer dit kommer det att kännas som hemma ;o)

Nä nu ska jag resa vidare i tankarna.....ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Får jag följa med? ;)

3 Limma:

skriven

Och missa inte att gå på galopptävlingarna och dra in en slant till höstens hockeyresor. Både Musselburgh, Perth och Kelso är väl runt Edinburgh

5 Granntanten:

skriven

Tack för din kommentar när jag skrev om mina barn och i synnerhet min döda dotter. Livet är som ringar på vattnet eller som små kuggar som hakar i varandra.Du vet säkert att jag har flera bonusungar och att den ena av dem är Tomas "Loket" Lundström. Din award fick du via Holger Bernt efter att jag givit honom en. Läser om din Skottlandsrea och där har vi ännu en beröringspunkt. Vi åkte till Skottland i oktober efter att allt var klart efter Alexandras begravning, gravsättning och allt allt som berörde hennes död.Vi flydde inte vi tog oss för att börja läka, andas och inte bara stapla dystra dagar på varandra. Det var underbart och vi åkte runt i 21 dagar i bil, låg på B&B började se ljusglimtar i våra liv och blev stärkta nog att klara av livet igen men med en dotter som var med i familjen med bodde på andra sidan regnbågen. Ha en bra tid i Skottland, det finns så mycket att se.

Kram från Granntanten

2 Ninni

skriven

Whao låter underbart. Har hört via syrrans en bekant att Edinburg är jättemysigt och charmigt!

4 Marie

skriven

Tittar in och önskar trevlig midsommar - för det hoppas ju man att ens vänner ska ha. Fint väder och god mat å kanske nåt gott i glasen... Ja det blir nog bra det där!!!