Måndag och 9 arbetsdagar kvar till semester ;o)

Allmänt dravel
I dag upptäckte jag att min yngsta son börjar bli vuxen. Han for in här som ett jehu och hämtade badbyxor och handduk. Vi ska bada hörde jag honom vråla innan de drog iväg på mopederna. 10 minuter senare kom han hem med torra badbyxor och oanvänd handduk...ähhh, vi bangade, det var för kallt. Ja, då insåg jag att han inte längre är ett barn ;o)

Jag har varit runt i Edinburgh, via webben, och sett att de spelar en consert på Edinburgh Castle, på lördagen, när vi är där.Gubben min visste direkt vilka de var, "Crosby, Stills and Nash", själv fick jag youtube söka lite innan polletten trilla ner. Nu hade jag tänkt klistra in youtube klippet, men vet inte riktigt hur jag gör. Kan någon vänlig själ, som vet, tala om det för mig? ;o) Jag tror jag gjort det förut men kommer f*n inte ihåg hur man gör???

Egentligen hade jag velat att vi var där den 16 Juli för då spelade "Duran Duran" eller den 18 Juli för då spelade "Simple Minds" men jag tror hela koncerten på slottet hade varit en häftig upplevelse. Vi får se vad det blir när vi kommer dit. Finns det biljetter kvar och de inte kostar skjortan så visst är det värt ett besök? ;o)

Jag har ju många gånger sagt att jag inte kan sköta blommor...ja det är sant..men det finns ett rum i vårt hus som sköter detta åt mig, som ett litet växthus ;o) Vårt uterum är varmt som ett växthus och varje gång jag går ut där och röker så brukar jag spruta ner växterna med vatten och jäklar vad de blommar ;o)
Ha en skön måndags kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Lison:

skriven

på youtube finns det en "bädda in kod" kopiera den så ska det fungera.

3 Jenny:

skriven

Jag gillar blomman på sista bilden, va är det för blomma? Den var jätte fin :)

5 Ninni:

skriven

Härliga bilder som alltid!!

Hmmm om jag minns rätt så borde det på youtube sidan invid klippet (höger sida om klippet tror jag) finnas en ruta där det står nåt i stil med "Bädda in"

Klicka där och kopiera den sjumil långa länken, dne klistrar du sen in helt sonika i din inläggsruta där du skriver texten alltså. Sen vips så ska det funka när du publicerar.

Lycka till!

2 Martina

skriven

Vad skönt när man inte behöver övertyga barnen om att det ÄR kallt i vattnet, utan de konstaterar det själva. Än har vi ett tag dit och brås de på mig så blir de vinterbadare:)

"Lyllos" dig som får åka till Scottland! Jag har varit där och fikade strax i närheten av slottet. Jag hoppas att ni ska ut på slätterna också och uppleva den Scottska naturen.Röker du!? Och ändå trivs blommorna så bra! Du har nog allt gröna fingrar (eller är de gula) utan att du vet om det:)Ha att bra!

4 Anna

skriven

Tänk vad lite vatten kan göra ;)