Idag har vi haft sol ;o)

Allmänt dravel
Det var ett bra tag sen känns det som. Inte en regndroppe på hela dagen. Vi passade som sagt på att spela golf. Tog lite bilder på Tilda och hennes golf outfit ;o)

Vi köpte denna till henne innan vi ens varit och hämtat henne hos uppfödaren. Vi var på semester i Danmark veckan innan vi skulle hämta henne. Den har varit alldeles för stor innan men nu har hon vuxit i den. Som senast så var hon jätte duktig. Hon gillar verkligen att vara med. Hon rusar runt som en kalv på grönbete till en början. I dag hade vi roligt åt henne. Eller inte roligt men vi börja förstå hur förståndig hon är. Hon går alltid jämte mig men när jag kommer fram till min boll kollar hon runt efter Gunnar och rusar till honom. När jag sen slagit färdig kommer hon rusandes tillbaka. Sist visslade Gunnar på henne varje gång jag skulle till att slå, det behöver han inte göra längre ;o)Tilda störde sig väldigt på en av golfvärdarna idag. Det var två damer som hjälpte folk tillrätta. En av dessa damer kunde Tilda inte med. Jag vet inte varför?? Hon började skälla på henne och såg han henne på avstånd så började hon morra. Det blev nästan lite pinsamt för damen hade inte gjort något. Hon brydde sig inte om Tilda. Hon försökte inte klappa henne eller nått. Andra (och det var mycket folk) brydde hon sig inte om. Flera kom fram och hälsade på henne och hon svansa så glatt utom mot denna dam. Så fort hon fick syn på henne så morrade hon eller skällde hej vilt. Undrar egentligen vad som utlöste denna reaktion??

Då var det söndag kväll igen och helgen har rusat förbi som vanligt. Fast veckan som kommer blir en 3,5 dags vecka. Inte helt fel. Vi har givetvis stängt på fredag och på torsdag jobbar vi fram till 13.00, då vi käkar en midsommar lunch tillsammans allihopa.

Ha en skön söndag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

Visst är det konstigt med djur... min brosas hund gör det samma mot min svärmor ha ha...

fast de säger ju att om hunden inte tycker om ngn person så ska man vara på sin vakt för hundar är KLOKA som ugglor.

VILKEN Tur att inte svärmor läser detta för då måste jag väl bära hjälm resten av livet ha ha...Tilda vovven är en mkt fin hund... snacka om snygging minsann...kram

3 Martina:

skriven

En så´n söting Tilda är. Hundar är smarta och om hon nu inte verkade gilla en av golfvärdarna så kan det ju vara så att hon luktade hund, såg hotfull ut, eller bar burka:) Min Pepsi blir helt galen om han får se någon i burka på byn. Det är ju lite pinsamt, men jag kan bara inte lugna honom, han blir helt galen.Tanken kom över mig; får man ha med sig hund ut på golfbanan? Det är ju bra om man får, men jag trodde att det var sådingadäringa strikta regler om allt där.Ska du börja fläta en krans snart till midsommar?Ha att bra!

2 Jenny

skriven

Det var juh så Tilda gjorde andra gången jag träffa henne, när ni fortfarande bodde i skogen. Då skällde hon juh så fort jag kom i närheten :P

Kram