En helg utan bredband.

Allmänt dravel
Ja,  då sitter vi här hemma med en dator med mobilt bredband. Vårat vanliga har inte kommit igång. När jag ringde igår fick jag veta att vi inte hade kontakt med stationen och de skulle skicka en service kille och söka fel. Av tidigare erfarenhet så vet jag ju att det kan ta ett  tag. I helgen har vi alla grabbarna hemma. Freddes Matilda är här ikväll och Jennifer kommer senare ikväll. Klart när grabbarna har tjejerna här så blir det väl ingen dator för deras del utan det blir jag och Daniel som får samsas ;o)

Såå, skönt med fredag och inget inplanerat i helgen, utan vi tar dagen som den kommer. Snart kommer Jennifers föräldrar och hämtar sitt dricka och fikar lite innan de åker till stugan på Öland. Äppelkakan står i ugnen ;o) Vi får se ifall jag kikar ut något mer ikväll om inte får ni ha en underbar fredagskväll!!

/ Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Vad skönt med en lugn helg!

Själv ska jag på 75-års kalas och vi kommer att få fint väder - Yes!!!!Här i huset samsas vi inte om datorn, vi gav upp! Numera har alla sin egen och det är totalförbud att ens röra min när det gäller killarna.Har jag missat nya bilder på ett städat rum eller hur går det? (fniss)Ha en underbar lördag i solen - förresten ingen golf?2 Anne

skriven

Idag ska du inte blogga, idag ska du ut och vifta med Svenska flaggan :0)

Ha en riktigt skön helg.

Kramar om er alla