Åhh, vad jag längtar till semestern!!!!

Allmänt dravel
För någon dag sedan fick jag veta vad jag fick i ersättning för mitt ärr som jag fick i samband med en läkarmissen den 29 februari förra året. Kommer ni ihåg när jag skulle in på skrapning och fick hela magen uppskuren?Jag kommer ihåg, trots att det gått över ett år så minns jag det som i går. Det blev inga större pengar, hade jag inte räknat med heller, men det blev mer än jag trodde att det skulle bli. 6000 tusen fick jag, sen är ju inte att förglömma de 1100 jag fick för sveda och värk :/  Nu ljög jag, 2200 fick jag men de drog 1000 spänn i  självrisk. Jag uppmanar alla att se över sina olycksfalls försäkringar. Barnen brukar man ha försäkrade ordentligt men sig själv glömmer man ofta bort. Vad har DU för försäkring ifall olyckan skulle vara framme? Det kostar så lite egentligen men är guldvärt ifall man skulle råka ut för något.

När jag fick veta vad jag skulle få i ersättning bestämde jag mig för att de pengarna skulle gå till något roligt, något minnesvärt. Först ville jag att vi skulle göra något hela familjen men jag fick rätt snabbt klart för mig att det inte skulle ske. Daniel ger sig inte ut på någon resa ifall det inte har med hockey eller fotboll att göra. Fredrik och Micke åker inte med utan flickvänner. Så jag bestämde mig för att vara ego. Lite dåligt samvete har jag men ändå inte. Vi kommer att göra saker tillsammans i sommar men dessa pengar är vikta för mig.

Som sagt, nu har jag bestämt mig. Har letat runt en heldel och har nu hittat något som jag verkligen vill göra. Det blir Edinburgh i Skottland. Jag åker inte ensam utan tar med gubben min. Delad glädje är dubbel glädje ;o) Ryanair tar oss dit för 2200 och sen gäller det att hitta boende vilket jag inte ser som något problem. Har redan skickat förfrågningar till flera. Priserna ligger mellan 2500-4000 för tre nätter för oss båda. Standarden bestämmer priset. Jag vill ha något gulligt Bed & Breakfast och det finns en uppsjö av dessa.

I morgon kommer det att bli hyfsat väder så det blir nog lite golf spel av. Tilda får komma ut och sniffa av dofterna på Glasrikets golfbana i Växjö.

Ha en go lördagskväll / Eva-

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Marie:

skriven

Nä men åh så spännande! Det är väl ett bra plåster på såret! Det är dig väl unnat! Det är ju viktigt att må bra...

3 Barbro S:

skriven

Hej och tack för kommentaren hos mig. Har också fått ersättning för ärr när jag bröt armen, fick ungefär som du. Nu väntar jag på invaliditetsersättningen för handen går inte att använda som förr, men det tar tid. Fin vovve.

5 Anna:

skriven

Det är du verkligen värd efter det den där historien!! Och du har rätt att vara ego för de pengarna ;D Tror inte de andra tar illa upp heller.

2 Lissen

skriven

Det låter som en trevlig semester!

Hoppas ni hittar gulligt boende också.Jag har fotat med Panasonic DMZ 28, zoom läge o,3 cm.

Jag är också amatör och provar mej fram, kan inte så mycket tekniska termer.

Ha det så gott!

4 Martina

skriven

Klart att gubben och du ska åka eftersom det var DU som fick stå ut med operationen. Till bl.a Edinburgh gick vår bröllopsresa 1995 och det är verligen en jättehärlig stad. Det finns massor med Bed & Breakfast och det är bara att hoppa in och fråga när det står en skylt att det finns rum lediga, så gjorde vi.Vad kul!Men vilken tid det tar med försäkringsbolagen då!!

Vi väntar också på att höra något angående sonens öronoperation - ja då kommer väl semestern nu och vi får nog tåla oss till hösten fick vi veta - bra!Ha att bra!