Sitter på Skavsta.....

Allmänt dravel
....har precis checkat in men det är 1,5 timmar innan planet lyfter. Tur att man har datorn med så man kan slå ihjäl lite tid. Annars är det rätt skoj att bara kika på folk, finns alla de soi en tjej frrter. Skulle min dotter klippa denna frissa så skulle jag nog sätta i halsen. Vilken tur att jag inte har någon dotter ;o) Få inga griller i huvudet grabbar, det ÄR en tjejfrilla!!Daniel frågade ifall jag skulle blogga något under resan. Jag sa att datorn ska med så finns det tillfälle så skriver jag nog någon blogg och lägger ut bilder. Va bra, tyckte Daniel då kan man ju läsa om vad ni gör ;o)  När jag är ut och reser så brukar jag föra dagbok. Innan bloggen så skrev jag alltid i brevform och skickade till syrran. Tyvärr syrran framöver blir det i bloggform men du är hjärtliget välkommen att komma in och läsa.

Det börjar bli rätt mycket folk här nu och folk stirrar runt så man blir rent snurrig. Har de inte semester...ta det lungt!! Fast det kanske är lätt för mig att säga som får vänta ett bra tag innan jag kliver ombord. Planet till Liverpool har precis börjat släppa ombord folket.

Nu ska jag surfa runt lite. Ha det så bra så hörs vi snart igen. Hotellet hade trådlöst internet och får jag det att fungera så kommer jag att skriva om inte så hörs vi när jag kommer hem igen.

Ha en skön kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

va kul... det känns som jag sitter bredvid dig och kollar in alla människor. Det är roligt att sitta och studera alla som finns på en flygplats... alla är på väg nånstans och man kan fantisera om vart de ska... och vad de ska göra. Det är bara det att jag får så sjuka funderingar ibland... ha ha Ha det så bra nu och njut av semester trippen.

Kram kram

3 Martina:

skriven

Hur funkar det att surfa på flygplatsen för du skriver att på hotellet har de trädlöst? Blir lite nyfiken hur det går till?Jag blir alltid lite imponerad när jag ser någon med just sådant hår. Hur mycket tid går det inte åt att få det att stå upp HELA DAGEN även om det blåser och regnar? Vet när jag själv hade en halvvariant av stående hår med raklödder och gelé hur svårt det var och hur jag till slut gav upp:)Ha att bra!

Martina

5 Anna:

skriven

En flygplats måste vara det ultimata stället att titta på folk! Där kan man verkligen låta fantasin skena om vart folk är på väg och vilket slags liv de lever.

Den där frisyren var cool, men den tar nog tid att fixa iordning på morgonen :S

Ha nu en underbar semester!!

2 Daniel

skriven

Haha vilken frisyr :D

4 Anne

skriven

Åhh om du bara visst vad jag saknar dom där skrivna bladen som damp ner i brevlådan efter era semestrar :(

Jag hatar Internet och bloggar ler

Ha en underbar tid i Skottland och NJUT

Kramar om er båda