I morgon går jag in i sista semester veckan.

Allmänt dravel
Nu håller vi (Gunnar) på med vårt staket, ni vet det som hade gått sönder. Han började med att ta bort alla skivorna.Vi lämnade en bit kvar eftersom den satt ordentligt. Sen satte Gunnar igång med att skruva dit ramen som vi sen tänkte fästa skivorna i. Här har de nya stolparna kommit på plats.


När ramen var på plats började vi fundera på ifall vi inte istället för skivorna sätta ett högt plank. Skivorna som var uppsatta är ju egentligen inget staket utan mer skivor som man sätter runt tex. en uteplats. Vi får se vad det blir när det väl blir klart.


Nu är det ju inte så att jag legat på latsidan. Jag fick faktiskt hålla i hammaren och vattenpasset. Jag hann rensat lite rabatter och köra lite med grästrimmern. Inget vidare roligt jobb men det blir fint när det är klart.

Jag har också graverat i glas eller rättare sagt en skål. Syrrans jobbarkompis ska gifta sig och jag fick äran att gravera på skålen som de tänkte ge till brudparet. Blev nöjd med resultatet.


Namnen och årtalet omgärdat av vinranka.

Sista semesterveckan har vi inget inbokat. Rätt skönt faktiskt, att ta dagen som den kommer. Däremot har jag planerat lite inför 8-9 augusti. Då är det dags för den andra deltävlingen i Mudnationals. Denna gång körs det i Skene. Håller på att planera lite för övernattning. Tänkte också se ifall jag hade möjlighet att ta en semesterdag på fredagen innan. Vi får se vad det blir av det ;o)

Nu är det inte långt till hockeysäsongen drar igång. Börjar längta dit. Laget är nu satt till siste man och den siste spelaren är en som jag hoppas mycket på. Tror att vi får ett bra lag till säsongen. Vi har kvar stommen från fjolårets lag och har förstärkt med några nya spelare. Denna säsong ÄR vår säsong och vår tur att nå Allsvenskan....knepigt, det säger jag varje år. Jaja, hoppet sägs ju vara det sista som överger människan ;o)

Ha en skön kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CW:

skriven

härligt att se en bild av staketmannen i sitt esse... kan tänka mig att du är glad nu... hihi...

Det ser ju jättefint ut och ännu bättre blir det då han blir raketmannen och gjort allt klart snabbt och enkelt.

Jga har ingen raketmålare snarare en slowmotionman som inbillar sig att det blir klart även om amn inte målar ha ha...

I mrg börjar hockeyn och jag är såp glad över detta för då kommer han att le hela tiden ha ha...

Sen glömde jag ju att visa dina fina glas... jag ska lägga ut dem i en ny blogg ...kramen damen

3 Martina:

skriven

Vad härligt att se när andra jobbar i trädgården:) Det kommer säkert att bli ett snyggt staket när det är klart. Du har ju haft det tyngsta ansvaret när du har basat för måtten och vektygen-hoppas att det inte blir snett. Fast å andra sidan "lite snett är inte lett"

Ja se hockey! Knappt har isen smält då ska det till att frysas is igen. Här hemma går också snacken om: att snart blir det is.Snygg gravyr! Har du gjort rankorna också?Ha att bra!

2 Anna

skriven

Jättefint glas!!

Jag röstar för plank! :D Kanske är mer hållbart också...?