Örebro-AIK

Allmänt dravel
Då har vi varit i Örebro och kollat på allsvensk fotboll. Daniel är ett AIK-fan och för hans skull åkte vi till Örebro för att se dem spela. Det var många dit resta gnagare och jag måste faktiskt ge dem alla en eloge för deras sång. Det var riktigt mäktigt att lyssna till.Totalt var det 11.158 åskådare på plats för att se drabbningen i hällande regn. Regnade i princip hela matchen. När det var uppehåll var kameran framme och det togs lite bilder. Örebros klack hördes inte lika bra men deras tifo var mäktigt.


Matchen var jämn. Örebro dominerade i första halvlek medans AIK tog över kommandot i den andra halvleken. Matchen slutade alltså rättvist med 1-1.För ett tag sen gjorde en liten Quiz i facebook. Resultatet blev att jag var 73% man och 23% kvinna?? Hihi, jag är lite nojjig över detta resultat. Kollar jag igenom min blogg börjar jag faktiskt undra lite ifall det ligger något i det. I min beskrivning så har jag nämnt att jag är lite grabbig men jag måste få klargöra detta. Alltså, visst gillar jag hockey, fotboll och sport i allmänhet. Gillar att snickra och finner till och med ett nöje i mud nationals ;o) MEN jag är faktiskt väldigt kvinnlig också!!

Jag gillar kläder, kjolar, klänningar. Jag har långa naglar och om jag orkar så sätter jag gärna lite färg på dem. Jag rakar benen och noprar ögonbryn (det ÄR kvinnligt ;o) Jag gillar att sminka mig fast jag sällan gör det till vardags. Men någonstans inom mig så finns det nog en liten man eftersom jag själv känner att jag måste framhäva mina kvinnliga sidor *asg*

Ha en bra dag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Jag tycker att det är bra att du gör ett förtydligande om att du är lite kvinnlig trots allt! Jag skrattar lite - eftersom jag själv är mer killig än tjejig. Jag skyller på att jag är född sådan och rår inte för det. Kan bero på mina fyra äldre bröder också - ja dem skyller jag på!!Ingen hockey, ja då går du på fotboll - det kallar jag för semester:)Ha att bra!!!

Martina