Vad skattemedel går till....

Tyck och tänk
... kan man undra ibland. Kom ett brev med posten idag.Inget trevligt brev precis. Samtidigt som det gör mig rätt förbannad.

Bakgrundsfakta:

* 18 års fest i somras utan vuxna, fast när man är 18 är man ju vuxen (eller? ;o) så fel av mig, kanske hälften vuxna och hälften underåriga.
* Sprit fanns för det som ville ha skulle jag tro. För mycket blev det hos flera bla. födelsedagsbarnet.
* Två kom i bråk, undrar ifall någon av dem idag minns om vad?
* Den ena gjorde polisanmälan, vilket givetvis föranledde till en motanmälat.

........STOP..........skulle jag velat sätta här..............

Hade jag varit polis i detta läge hade jag sammankallat bägge grabbarn sen hade de fått rett ut det hela. Ni vet som barnen i skolan får göra. Skriva en lapp, där de skriver vad de tyckte gjorde mest ont och vad de själva gjort för ont. Sen byter de lappar med varandra. Nu är min son inte mer inblandad än att han blivit kallad som vittne. Hade han varit en av de inblandade så hade jag inte tillåtit detta. Jag hade nog gett honom en del av skulden också.  Denna kväll fick han också en redig käftsmäll när han gick emellan sina vänner. Eftersom han hade tandställningen då så fick kan ju rätt mycket skador i munnen av smällen. Skulle jag ha polisanmält detta?? Nää, vet ni vad. Jag tycker att polisen bör ägna sig åt viktigare saker än fyllebråk mellan grabbar som inte är torra bakom öronen än!!

Jag menar, vad har inte detta kostat hittills?, och nu rättegång!!! Det är aldrig ens fel att två träter, vad konstigt det såg ut i skrift. Det jag menar att de bägge bär en del av skulden. Säkerligen har en av dem lite mer skuld. So what!! Vet ni hur jag tror att det hela slutar? Kommer inte att bli någonting. De kommer säkert komma fram till det jag kom fram till i somras men till vilken kostnad.

När jag läser igenom det jag skriver så låter det nästan som att jag tycker det är helt okey att supa och slåss. Vilket jag definitivt inte gör. Speciellt inte när minderåriga är iblandade. Däremot frågar jag mig lite hur föräldrarna till dessa grabbar tänker. Har de hört bägge grabbarnas versioner eller har de enbar lyssnat till sin egen son. Ni vet mina barn och andras ungar, eller :o)

Känner mig bättre nu. Hade inte mer än lite över 38 grader i morses. Fortsätter trenden med en grad varje dygn så är jag feberfri imorgon :o)

Önskar er en bra fredagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 anette:

skriven

ja du det är ömsesidigt....jag är här inne hos dig oftare än jag kommenterar oxå-... men så är et ibland har man nåt att säga ibland inte....vad gäller din blogg så kan jag bara hålla med, finns bättre, billigare och enklare sätt att lösa sånt på!

3 Mia:

skriven

Oj,oj, det var ett tag sen jag kikade in här hos dig och ser hur mycket det har hunnit hända , skamsen är jag nu med tanke på att du kikar in hos mig mellan varven juh. Din blogg sida är kanon tjusig. Instämmer med föregående skrivare om din blogg...det finns bättre och billligare sätt att lösa bekymmer med...synd att det hamnade hos myndigheterna. Ha en trevlig fortsatt helg . // Kram Mia

2 Dilan Amin

skriven

treeevlig kväll ;)K R A M

/ www.mramin.blogg.se

4 Anna

skriven

Ojsan ojsan, vad mycket som hänt sen jag var in här sist!

Inget kul brev :(

Jag fattar vad du menar; så klart att du inte är för alkohol till minderåriga!

hoppas att du är bättre från din "sjuka"

KRAM!