Taif vann över Taif

Hockeyblogg
Finns bara ett Taif i Småland sjunger klacken i Dackehallen. Jag är nog benägen att hålla med :o) Visst, vi spelade inte bra hockey hela matchen men vad gör det när man ändå vinner. Stundtals spelade vi i alla fall riktigt bra. Tingsryd var väl inte någongång under matchen hotat av Tranås. Dock blev det lite darrigt när de satte 3-2 målet. Tingsryd satte 4-2 strax efter att vi klarat av ett numerärt underläge och tryggheten la sig i hallen igen. Sista målet sattes i tom kasse, sista minuten då Tranås tagit ut målvakten.

Innan matchen delades "Erik Clarbergs minnesfond" ut.
Priset delades ut av Eriks systrar Anna och Sofia Clarberg.Erik skulle ha fyllt 17 år den 25 Juli 2006 men han fick aldrig uppleva sin 17 årsdag utan gick bort  den 16 Juli 2006. Idag tror jag att alla i hallen skänkte en extra tanke till Erik och hans familj.

Nu är klockan alldeles för mycket för att orka med att lägga ut bilder från matchen i bilddagboken. Det får jag göra i morgon men en liten bild lägger jag ut här innan jag kryper till kojs.Men denna bild önskar jag er en godnatt / Eva-Lena


Kommentera inlägget här: