Taif-Taif

Hockeyblogg
I går var det hockey igen. Tingsryd möte Tranås borta. Daniel åkte upp med supporterbussen och Gunnar och jag tog bilen upp så snart ja slutade jobba. Blev lite små stressigt men vi kom upp lagom till matchstart.

Matchen var väl ingen höjdare men hela upplevelsen var värt att åka upp för. Tingsryd vann med 0-1 och hallen tycktes vara tillhälften fylld med Tingsrydare. Inga mål i vare sig ordinarietid eller förlägning utan matchen avslutades på straffar. Läste 1923 ´s blogg. Överskriften led "Gör mål" och det var väl lite så man tänkte matchen igenom. Visst försökte vi men matchen var helt klart målvakternas match. Deras målvakt var väl egentligen inte sååå bra i vanliga fall. Det är ni som gör honom bra (sas av en Tranåsare i period vilan mellan andra och tredje period) Peter Johansson gjorde verkligen ett riktigt bra jobb. Jag vet att jag i början av säsongen inte hade så stort förtroende för honom men han ÄR bra nu och det tackar vi för, nu när det verkligen gäller. Känns tryggt med två stabila målvakter. Fick samtidigt höra i pausen (av samma Tranåsare) att Vita hästens målvakt är ruggigt bra och räddat laget många gånger. Han påstod att utan deras målvakt så är de ingenting Vita hästen. Återstår att se i Allettan. Hua va skoj att hocken dragit igång igen :o)

På hemvägen stannade vi på Mac Donalds i Vetlanda. Daniel var vrålhungrig. Han hade inte ätit något sen lunch. Får lite skylla sig själv för pengar hade han så att han kunnat käka på vägen upp. Tjejen var väldigt stressad på Donkan. Mycket gäster (bilåkande Tingsrydare :o) Vi flinade lite och tänkte vänta bara...om så sådär om en halvtimme kommer åtminstonde två busslaster med Taifare.

Som ni vet brukar jag ta bilder på matcherna. I början gjorde jag det av ett egenintresse men har med tiden förståt (eller tror jag) att det finns ett allmän intresse att kika på bilderna. I Windows live kunde jag lägga upp ett album men jag vet inte ifall (eller hur) man gör det på blogg.se. Därför har jag valt att lägga bilderna i album på min bilddagbok. Jag har lagt mycket tid på att fixa med dem, mer tid än jag gjorde i början just pga. allmän intresset. Därför vill jag se ifall det finns ett allmän intresse. Skulle vilja att ni som går in och kikar på bilderna och har ett intresse av att jag lägger denna tid skriver en liten kommentar på någon bild. Visar det sig att intresset mest är mitt och familjens så lugnar jag ner fottandet lite och lägger bara någon bild här i bloggen. Finns det däremot ett allmän intresse så fortsätter jag med mitt gedigna fotograferande. Tänk jag tordes till och med gå ner till sargen och fotografera lite :o)Denna 9-åriga isprinsessa fick vi se i pausen. Sååå sött!! Vill ni se fler bilder?

Taif-Taif 2008-01-02

Ha en gokväll. Imorgon är det hockey IGEN ;o)
/Eva-lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 anette:

skriven

TACK

3 Ninni:

skriven

OJså sött, den lilla isprinsessan. Tänk om man var "ung" idag (eller läs yngre hihi) så vad kul intressen och aktiviteter man kunde ha! :-)

5 Anna:

skriven

Nej, vi vill inte se fler bilder! ;)

På isprinsessor, jag tack, men inga hockeybilder!

;) ;) ;)

KRAAAM!!

2 Anne

skriven

Du där tala för dig själv när du snackar om den aktade ålder. Jag är precis hur ung som helst och känner i alls igen mig i att inte orka jobba dygnet runt asg

För övrigt så har jag inga kommentarer om hockeyn eller vad det är du skriver om, men tjejen var verkligen söt ;)

Jag saknar er och önskar att vi kunde komma ner på ett litet besök.

Kramar om er alla

4 CATWOMAN

skriven

Alltid roligt att se på bilder men tyvärr hockeybilder tillhör inte mitt område ha ha... fast jag är lite störd men det har du säkert redan insett.

Nåväl du är braig fotograf och det är säkert många som kollar på dem... idag har sonen åkt hem till Sthlm så jag sitter mest och funderar på vad jag sja göra... vill mkt men är lat samtidigt.. så e´de´och jag vill helst förtränga att de åker bil en Ford Fiesta efter E4:an... suck och stön tror jag ska be mannen slå mig i skallen så jag tuppar av till de är framme... OROA SIG!!!... nej inte jag inte ...ja´e´ju så lugn och sansad... suck där ljög jag... kramen damen må så gott