TAIF-Skåre

Hockeyblogg
I dag har det varit hockey. Skåre gästade Dackehallen. Som vanligt fotograferade jag solnedgången på vägen till Tingsryd. Molnen täckte himlen och det var inte lika kallt som förra söndagen.Det blev en skön seger. Äntligen en 3-poängare i allettan. Första perioden slutade 2-1 till Tingsryd och jag tyckte det var ett rättvist resultat. Visserligen hade jag väl sett ett á två mål till men man får ändå vara nöjd.

I första pausvilan gick jag precis som vanligt till kiosken för att köpa kaffe och lite godis. I vanliga fall brukar jag gå ut för att röka. Nu kollade jag runt lite och undrade vart Gunnar och Daniel tagit vägen. Hade dom?? Ja, det hade dom. De stod där ute i snålblåsten och väntade på mig :o) Nu visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi gick och satte oss på våra platser igen.

I andra perioden blev det bara ett mål och det gjorde Taif, 3-1. Kändes rätt skönt att ha när vi gick in i tredje perioden. Vi har ju haft ledning tidigare och tappat den så jag ropade inte hej ännu. Skåre hade många chanser i tredje perioden och Johansson hade väldigt tur också. Jag och mina gubbar konstaterade att en BRA målvakt har turen med sig :o) Jag smygfotograferade mina gubbar.Sista matchen ska jag be att få ta ett kort. De är bara för goa mina små gubbar :o) Vet ni jag såg en sak som jag VILL HA *asg*Kolla in det objektivet. Tänk vilka bilder jag skulle kunna ta :o) Nu när jag slutat röka så kanske jag kan spara ihop till ett häftigt objektiv. Blir ju en liten morot för mig. Förresten har jag varit rökfri i 119 timmar och 18 minuter snart får jag gå över på dygn och timmar istället :o)

Ha en skön avslutning på söndagskvällen / Eva-Lena
Fler bilder från matchen kan ni se i bilddagboken

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Glömde tacka för bilden förresten! TACK!

Och grattis till att du är så duktig att inte röka!

3 Anne:

skriven

Grattis till dina timmar syrran, nu har det gått ytterligare några. Håll humöret uppe det blir bättre (världens bästa klyscha)

Jag tror på dig och Micke

Kramar om er

2 ninni (turtle)

skriven

Jaaaa vilken kamera! Whao!

Vill ha!! Men jag kan inte sluta röka för att spara pengar - hmm sluta äta godis? ler

Fast jag tror att jag skulle behöva en fotokurs också då!

4 1923

skriven

Tack för att du försöker. Prova att skicka till ovanstående adress istället.