TAIF-Örebro

Hockeyblogg
Ja, ni får ursäkta men det kommer att bli en hel del hockey ett tag framöver ;o)

Dagens match vann vi åter på straffar. Jag är glad att vi ändå tar hem 2 poäng trots att vi inte är så jäkla bra men tydligen räcker det rätt långt. Vi hade många chanser bla. två stolpskott. Vi lyckades inte få in något mål trots att vi fick spela nästan 2 minuter 5 mot 3. Det är INTE bra. Vi måsta börja göra mål i powerplay. Däremot blir jag inte rädd när det går till straffar. Vi har en (två) bra målvakter och har hittills vunnit de matcher som avgjorts på straffar.

Jag har gjort ett litet urplock av bilder från matchen. Gå gärna in och kika i min bilddagbok  Det är faktiskt sevärt även för en icke hockeyintresserad (tror jag ;o)

Även i kväll fick vi se en liten isprinsessa.


Visst är hon söt!!!

Tog även en bild på väg till hockeyn. Solens nedgång.


Solen visade att det skulle bli en kall natt och det är så rätt så. Termometern i bilen visade som lägst -13 grader, brrrr.

Ha en gokväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

-13? Då har ni ju nästan sommarvärme. Här har vi haft -25. Iaf på jobbet, det brukar vara något värmare här hemma på västra :)Bilder är alltid trevligt om du visar. Så länge det inte bara är på folk som åker skridskor (både konståkning och hockey) ;PKramar

3 Ninni:

skriven

Vilka mysiga bilder!! Whao!

Fasiken jag vill också kunna åka skridsko! Men just nu vågar jag inte, vill inte riskera falla på axeln! Får fortsätta drömma attjag är med i Stjärnor på is eller nåt ;-)

2 Anne

skriven

Vilken tur att det var solen och inte jorden nedgång du fotade. Fast det är klart då skulle det ha hetat undergång ;)

Äsch jag har ingen humor......

Ikväll kommer Olle ler

Ta hand om dig och din lilla familj, kramar om er alla

4 Limma

skriven

Härliga bilder från Örebromatchen. Du har inte denna i större format?http://evis66.bilddagboken.se/p/show.html?id=315596008&t=1231023601&currimg=39#0