Söndagkväll.

Allmänt dravel
Så var denna helg förbi. Skrev ju för en stund sen att det var fredag. Tur att veckorna går lika fort. Då är det snart vår och golfsäsong :o)

I går var vi in till Växjö och shoppade lite. Köpte nya tabletter på Jysk.


Passade fint till de vinröda stolsdynorna. Soffhörnan går i grått och svart så vi köpte även färgglada kuddar dit.Idag har jag kollat på hockey.  Taif är ju spellediga och spelar inte förens på onsdag igen. Så vad gör man, jo kollar på LG Sports som sände Skåre-Hästen. En skit tråkig match, kändes som den gick i "slow motion" Hästen lyckades sätta 2-3 i när det var 1.15 kvar av matchen.  Hade väl helst sett oavgjort och Hästen vinst på övertid. Fast egentligen spelar det väl ingen större roll för oss. Vi har ju våra trygga 18 poäng.

Andie var hos oss idag och hade på cementen i badrummet. Det ser riktigt bra ut nu. Kakelplattorna skall på plats och mot slutet av veckan kommer vi att kunna duscha där igen :o) Fast, som sagt, det har ju inte varit någon fara eftersom vi haft duschen på över våningen. Men grabbarna tycker det ska bli skönt. Denna dusch har lite blivit deras medans Gunnar och jag hellre använder den på övervåningen.

Jag brukar ju lägga ut lite fina bilder här på sidan. De misslyckade brukar jag radera ganska fort från datorn. Tänkte jag idag skulle delge er en av de mindre lyckade innan jag raderar den. Vi hade rätt skojigt åt den :o)


Ha en skön söndag / Mästerfotografen Eva-Lena ;o)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

hej... kan inte säga annat än att jag gillar hundbilden... ha ha ett hundarsle får man i alla fall lägga ut...och snygga saker du köpt visst är det kul att förnya lite. Jag tycker det är roligats om man gjort fynd och kan få till det billigt. Ibland behövs det inte så mkt för att man ska bli lite gladare... kuddarna var jättefina. Jag är också sugen på att göra ngt men vi måste måla huset klart och sen dra in vattentoa i stugan ... ja det är mkt då man har både hus o stuga så jag snålar lite nu... kram på dig kära du

3 Martina:

skriven

Bilden tycker jag uttrycker; "säg vad du vill, det skiter jag väl i". Fin hund, jag gillar hundar!

Det är roligt att piffa till det hemma, och det behövs ju bara små saker som förändrar allt. I alla fall tycker ju vi tjejer att det märks även om det bara är nya kuddar, men jag vet inte om killar märker sån't. Men skulle man ändra något på bilen, en repa extra, då skulle det märkas mer:)

Ha det bra!

2 Anna

skriven

Man kan inte lyckas med allt ;) Men så farlig var den inte tycker jag! :D

4 Jenny

skriven

Ha, själv sparar jag så gott som alla bilder jag tar. Bra som dåliga. Själva bilen var juh inte så dålig. Jag har nog en massa bilder på datorn som är så suddiga så man inte ens ser va det ska föreställa :PDem är gröna i öronen pga ID-märkningen ;)Kram