Så nu får det räcka för denna gång.

Allmänt dravel
Havetsvågor som bakgrund lyckades jag inte få tillbaka. Den ligger där i mallen men syns ej. La dit en heltäckande blå färg istället. Lite för blått men den får vara ett tag nu. Headern blev jag nöjd med, innefattar mina intressen rätt bra :o)

I dag känner jag mig överkörd. Gunnar, Daniel och Fredde är förkylda och det  verkar inte som det skall gå helt förbi mig. Men jag vägrar bli sjuk. På jobbet har jag sutttit själv på innesälj eftersom mina bägge kolleger var hemma med sjuka barn. Så visst snurrar det mycket sjukdomar runt ikring.

Årets produkt har kommit även till ICA Lessebo :o)Taiflimpan, med smak av tradition. Till och med nyckelhåls märkt. Riktigt god var den dessutom. Nästa gång det är min tur att fixa fredagsfikat på jobbet, ska jag placera en taiflimpa på varje bord. Det får Växjöfolket allt tåla :o)

Nää, trots den tidiga timmen ska jag gå och lägga mig nu i hopp om att sova bort förkylningen.

Rökfri i en vecka om ett par timmar :o)

Ha en fortsatt bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni (turtle):

skriven

Aj aj ja det är mkt "sjukor" på G nu. Hoppas du klarar dig och att de andra kryar på sig.

Bäst jag inte visar storan din sida för då blir hon nog över öronen förälskad i dina killar - jag riktigt ser framför mig hur hon bara tindrar med ögonen! Söta grabs!

Ha en bra dag

3 Anne:

skriven

Jag ska sluta läsa din blogg. Nu har jag blivit smittad och dom skickade hem mig från jobbet kl 12 idag. Dunder förkyld och ett illamående som inte är av denna värld. 2 dagar har jag mått illa men inte lyckats spy, jag vet ju att det blir bättre när man spytt men det går bara inte, sen förkylning på det :(

Men jag lever även om jag inte har hälsan.

lycka till med nästa rökfria timme

Kramar om dig

2 CATWOMAN

skriven

jag tror att limpan kommer att hålla dig frisk...

heja Taif... med nyckelhål hihi

kramen damen