Örebro-Tingsryd i morgon.

Hockeyblogg
I morgon sänder LGsports matchen mellan Örebro-Tingsryd. Att just den matchen sänds bestämdes så sent som idag. I morses så skicka jag ett mail till dem:

Hejsan

Ser att ni inte har bestämt vilken match ni ska sända imorgon. Jag skulle bli väldigt glad ifall ni valde att visa Örebro-Tingsryd. Har sett de sändningarna in haft på Taifs matcher och sponsrat bägge gångerna ;o) Jag tror att intresset är stort för söndagens toppmatch även av andra supportrar.

Vad ni än väljer att sända för match i morgon. Så vill jag tacka för ett förträffligt arbete ni gör. Uppskattas verkligen, då man inte har möjlighet att åka på alla borta matcher.

Med vänliga hälsningar
Eva-Lena Lisselgård


Nu har jag sett att de sänder just Örebro-Tingsryd i morgon. Tror väl inte mitt mail var avgörande men jag tar ändå åt mig äran *asg*. I dag skickade jag ett litet tackmail:

Tack för att ni sänder Örebro-Tingsryd i morgon. Tror att ni kan få publikrekord och givetvis kommer jag att sponsra sändningen.

Varmaste hälsningar
Eva-Lena


Uppmanar alla som är in på lgsports att sponsra sändningen. En del ondgör sig och tror att folk stannar hemma istället för att se matchen på plats men det tror inte jag. Det går INTE att jämföra med att se på hockey live. Vi hade inte åkt upp och sett matchen utan hade fått lov att följa den på swehockey och hur roligt är det på en skala!!!!

Nu gäller det bara att hinna komma hem till hockeyn. Klockan 13.00 ska vi spela bowling med våra golfkompisar och efter det ska vi hem till dem och fika. Snacka om att jag kommer att sitta som på nålar. 16.00 SKA jag vara hemma med datorn i famnen. Är jag nördig?? Japp, det är jag! ;o)

Ha en underbar lördagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Det är ju helt klart din förtjänst att de sänder den matchen - det måste du väl förstå!!!

Det lönar sig att ligga i och tjata, iallafall ibland som här.Ha en trevlig helg!

Martina

3 Eva-Lena:

skriven

Ja, jag hade också för mig att jag tidigare hade läst att de skulle sända matchen. Blev lite konfunderad när de placerat dit frågetecknet. 17, ja då är det lungt ;o)

2 Johan

skriven

Du kan ju lugnt sitta och dra i dej kaffet till kl 17, för det är då matchen börjar... Sen stod det på LG's schema redan för 3-4 veckor sedan att Örebro-Tingsryd skulle visas 1 februari. Vi hoppas på 3 poäng i morgon!//JJ