Jag är helt litterärt okultiverad.

Allmänt dravel
Jag kom på idag att jag är helt okultiverad. Vi har köpt Expressen nästan dagligen i, ja säkert 20 år men jag har aldrig läst kultursidan. Har väl hänt att jag ibland läst rubriken och det fetstilta, sen har jag gett upp. Idag tänkte jag att jag skulle försöka igen.Vilddjurets tal
....efter sin död har chilenaren Robert Bolano...n hade ett liggande s över sig vet bara inte hur jag ska få dit det..... blivit den litterära samtidens klarast lysande stjärna. Nils Schwartz origenterar sig i ett lika lätttillgängligt som mångförgrenat författarskap..... Här tappade jag intresset.. Ung kultur skrev " Plättar är runda för att de är barn till pannkakor"... Den fattade jag...betyder det att jag är ung i sinnet *asg*

Visserligen handlar det om litterär kultur. Liza Marklund, Olof Svedelid, Colin Forbes och Henning Mankell räknas nog inte till de litterära genierna men jag gillar dem. Det finns ju annan kultur också.....Hockey kultur och där botaniserar jag världsvant. Tingsryds AIF står för fin hockeykultur.

Förresten gillade jag Martinas bildkommentar till bilden på Tilda "säg vad du vill, men det skiter jag i" med denna kommentar slutar jag denna svammelblogg :o)

Ha en go måndagskväll / Eva-lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Vadå är det meningen att man ska läsa den sida? Trodde det bara fanns med för syns skull ;P Jag brukar bara bläddra förbi, inte ens läsa rubrikerna..Kram på dig.

3 Jerry:

skriven

Släktdrag. Jag läser heller aldrig de tråkiga sidorna, förutom någon enstaka gång när det handlat om något ämne som intresserar.För att få ett liggande (och spegelvänt) "s", håller du in Ctrl och Alt samtidigt som du trycker på knappen som har ett liggande "s" (knappen till vänster om Enter. Sedan trycker du in den bokstav som kråkan ska placeras över, i ditt fall "n"... Alltså:Ctrl + Alt + ~ och sedan "n" = ñ;-)Kram!

2 Anna

skriven

Kan bara göra en skrattande gubbe :D

4 Tellusmatte

skriven

Och så får besserwissern i mig tala: Det liggande s'et, ~ heter tilde. Inte alla tecken so har såå fiina namn...