Hästen ingen match för tigrarna.

Allmänt dravel
Nu försökte jag vara lika fyndig som SMP men jag lyckades inte lika bra. Gillade speciellt en mening "Men Tigrarna replikerade genom att käka upp hästen i andra perioden"  Snackas det hockey eller har vi hamnat i Parken Zoo :o) För er okunnige så vann Tingsryd med 2-4 och när nu halva allettan är spelad så har vi inte en förlust och serieledare med en marginal på 4 poäng ner till tvåan Örebro.

Dagens rubrik hade jag tänkt ut tidigare "Idag fick jag ett mail" men efter att varit in till Lison så fick det bli hästen rubriken istället :o) Däremot fick jag ett mail idag när jag kom till jobbet. Det var skrivet i går kväll från R..... danskan som köpte vårt hus i skogen.

Hej Eva-Lena ocnh ni andra

Hoppas ni har det bra.

Tänkte bare informere er om, att vi haft inbrott i Skogsholm. Två gangar!

Vi kom til huset på fredags kvällen kl. 21 och så, at bagdörrens cylinderlås hadde blivit borrat ut. Alt var gennomsökt men lyckligtvis inte stört. Dom hade  tagit de mest konstiga ting: Kaffe, 1/2 flaske rödvin, alle cd.skivor (men inte ca avspillaren), vaskepulver, kosmetik, 8 ruller toapapper, mycke värktyg ifrån garaget och nästan alt ved. Det var nartuligtvis mycke trist och vi var väldigt lessan. Policen var hos os fredag kväll. Lördag kom så låssmeden och satt i tre nya lås.

Idag var glasmästaren ved huset for at reparera garageportoch et fönster på bagsidan av garaget, som dom hadde krossat. Och han såg att det igen hadde varit inbrott i huset, denna gang haddedom slåt synder fönstret från verandan inn til huset.

Så vi er temmeligen chokkade. L... och jeg kör dit i morgon och skal träffas med policen-öch vi kommer väl att städa.

Nu sitter vi här och undrar på, vad vi kan göra for at hindra at det gentar sig. men det är ju temmeligen lät att se., at huset  er forlat en stor del av tiden. Vi tänker på larm, lysfölere, web camera mm. Det får vi diskutera med policen.

Jag är lessan at dela det med er, men ni har jo en del av era hjärtan där fortfarende. Och jag måste lätta mit hjärta, for en del av vores idyl har blivit stört.

Vi hörs och ses forhåbningsvis snart.

De bästa hälsningar
R....

Jag blev så ledsen när jag läst vad de råkat ut för. Och förbannad!!! Vem fan stjäl ved och toapapper??? Jo, visst har jag mina aningar. De är ju inga snorungar som gör sig besväret att lasta 3 kubik ved. Nä, tre var det nog inte. Tre beställde vi till dem och de har säkert eldat upp en del sen de övertog huset i mitten av September.

När vi berättade det för grabbarna vid matbordet så sa Daniel. -Men va fan det är ju vårt gamla hus. Han och fredde gjorde nästan upp ett schema för att åka ut med moppe och kolla stället. Fredde skulle minsann nita de j*vlarna. Konstigt, att man känner så starkt trots att vi inte längre bor där. Det är ju inte våra saker de stulit. Men vi känner sååå starkt för R...., L... och barnen. Jag skrev tillbaka att vi skulle kika ut till dem efter att jag slutat jobba. Vilket vi gjorde men de var inte där då. Jag vet inte när de skulle komma idag. Vi hjälper gärna till på alla de sett vi bara kan. Känns som att vi kan åka ut varje dag och passa det. Ja, jag vet att vi inte kan ta på oss en sådan sak men något måste det väl finnas som vi kan göra för dem!! De kanske kommer sent idag och stannar över helgen? Vi åker nog ut dit imorgon också för att se ifall de är där.

J*vla tjuvj*vlar!!!!!!!!!

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 anette:

skriven

men så trist....och klart ni känner så för huset, jag känner frtfarande så för vårt gamla hus och det sålde vi för 9 år sen....vissa ställen biter sig fast. STACKARS dom som köpte det, måste kännas väldigt otryggt, aldrig veta om det är någon inne o rotar runt när dom kommer...kan ju lika gärna vara nån kvar därinne...usch

2 Anna

skriven

Fy vad trist! Och jag förstår att du känner med dem även fast ni flyttat. Gulliga barn du har som vill hjälpa till.