Eländes elände.

Allmänt dravel
Känns som jag sovit sen jag skrev sist. På natten fick jag nästan 40 gradersfeber. Fryser, svettas, sover eller går i dvala om vart annat . Tack och lov att det finns alvedon, får mig att må lite bättre. I morses hade jag 39 grader när jag vaknade så det går ju åt rätt håll. Jag är inte direkt förkyld lite små hostig bara. Utan det är den höga febern och ont i hela kroppen och det är nog så jobbigt. Så nu ska jag inte gnälla mer :o)

Taif spelade borta mot Kungälv igår. 1-4 vann vi med vilket förstärkte vår serieledning. Nästa match är på söndag, hemma mot Skövde. Hoppas jag hinner bli frisk till dess.

Känner ingen direkt inspiration till att skriva, så jag bryter här.

Ha en fortsatt bra dag / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jerry:

skriven

Asch då, du åkte på sjukan du med. Inte så oväntat kanske. ;-) Men feber tycker jag är rätt skönt ibland (konstigt va..), om man slipper huvudvärk och allt för värkande kropp. Mysigt att ligga i soffan och vara dåsig, äta glass och titta på Pippi Långstrump. Haha!

3 CATWOMAN:

skriven

stackars dig... nu har även du fått influensan... om jag kunde skulle jag kasta in en DajmStrut genom ytterdörren för jag vill ju inte bli smittad ha ha... hoppas att det febern ger med sig för den är inte rolig då man är lite äldre än barnaålder, små barn kan ju nästan funka som vanligt fastän de har hög feber men jag är däckad redan vid 37,8 ... jag e´en vek typ antagligen... kramar om dig genom luften och tack för din kommentar.. me like

2 Jerry

skriven

Bara för det så måste jag äta glass och kolla på Pippi på de sju haven nu. ;-D

4 ninni (turtle)

skriven

Oh shit fick du den där riktiga influensan, inte bara en vanliga förkylning din stackare! Det låter ju lite så. Krya på dig i alla fall!