Dags att klippa naglarna.

Allmänt dravel
När det börjar bli svårt att skriva på tangentbordet så känner jag att det är dax att klippa naglarna. Nu har jag till och med börjat skriva med naglarrna :o(


Jag har tänkt lite på det här om vad man bloggar. Jag känner att ifall man har åsikter om saker och bloggar om dem så bör man räkna med att det finns människor som inte har samma åsikter. Första gången jag tänkte på det var för ett par veckor sedan. Jag hade till och med fotograferat en artikel ur Expressen och tänkte skriva en blogg om det. Dessvärre kom annat emellan och det hela rann ut i sanden.

Den gången handlade det om en känd bloggare, som jag tror de flesta känner igen. Blondinbella hade lagt ut en blogg och kritiserade två kändisars bloggar, minns inte längre vilka det var (åldern spökar kanske igen :o) Blondinbella lipade i Expressen och tyckte att de efter hennes blogg  hoppat på henne i sina bloggar. Hallå, vad hade hon väntat sig. Att hon kunde kritisera andra utan at få mothugg. Till Blondinbellas försvar kan man ju säga att det har med åldern att göra. Hon är ju bra 18 år och då tänker man inte alltid på konsekvenserna av sitt handlande.

Nu har jag hittat en annan "Blondinbella". Han är betydlig äldre och borde ha mer förstånd. Han skriver en hockeyblogg och har väldigt starka åsikter om saker och ting. Får jag säga min mening, vilket jag givetvis får, för detta är min blogg. Är det några som är av andra åsikter så får ni gärna tala om det. Jag tål det ;o) Denna hockeybloggare håller hårt på sitt lag, vilket jag beundrar, men man får inte glömma att vara ödmjuk. När man slå sig för bröstet och sågar andra lag så får man räkna med att få mothugg. Det gillade inte gossen utan börja lipa och startade en pajkastning utan dess like på sin blogg. Synd för jag gillade att läsa hans blogg, när han blogga om hockey på en normal nivå. Hoppas vi vinner mot Örebro på söndag för då vete fasiken ifall till och med jag skriver en kommentar hos honom. Nä, det tänker jag inte göra ;o) Det är att sjunka lika lågt.

Nu har jag lagt ut lite bilder i bilddagboken från gårdagens match :o)

Ha en go kväll. Imorgon är det fredag igen :o)
/ Eva-LenaKommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ronja:

skriven

"Får jag säga min mening, vilket jag givetvis får, för detta är min blogg."

Haha! :)Jag stötte på en liknande människa för bara några dagar sen. Hon hade skrivit på sin bilddagbok att alla svarta är kriminella och att hon hatar bögar. Hon hade så att alla, även inte inloggade, kunde se hennes bilddagbok och kommentera hennes bilder. Skriver hon såna saker helt öppet får hon ju räkna med att få upprörda kommentarer. Men hon förstod inte alls varför jag var tvungen att kommentera och "lägga mig i". Inte kunde hon föra en mogen diskussion och argumentera för det hon hasplat ur sig heller, hon tog bara bort mina inlägg och sa att hon "inte orkade diskutera saken med mig." (Enligt mina erfarenheter är det så dem alla säger när de inte har någonting till sitt försvar.)

3 Anna:

skriven

Visst måste man tänka på att andra kommer att vilja tycka till om det man skriver. Därför kanske man inte alltid ska skriva om ALLA saker man har innanför pannbenet.

Vilka fina naglar du har! Tyder på en bra kost! ;)

5 CATWOMAN:

skriven

jag vill också ha så vackra naglar... mina delar sig av ngn anledning man kan nästa säga att de tar ut skilsmässa från varandra...hm.. det där lät sjukt...men DU...vi tänker så lika... många gggr när jag läser hos dig så pratar jag för mig själv och säger..

-Ja precis så är det... he he...En sak som jag tycker är otrevlig ... om man skrivit en blogg och sen tycker andra olika... det göra ingenting alls...

Det är ju det som är kul med bloggandet... man kan få andras syn på saker och ting och det är bara nyttigt..Men då de är arroganta och säger saker på FEL sätt då blir jag ARG... jag förvandlas då till En AIK-Geting och sticker tillbaka med gadden... he he..Varför kan inte folk säga sin åsikt men på ett braigt sätt ... man behöver inte vara dum i orden bara för att tycka till... man kan prata med ödmjuka ord.. predcis som du säger. ödmjukhet är viktigt...

oj vad långt jag skriver... F*N... kom hit så kan vi taal mera... ha ha kram på dig

2 Martina

skriven

Så långa naglar skulle jag aldrig kunna få:) Jag lyckas alltid jobba så med händerna så att de alltid är korta, eller trasiga.Ha det bra, och trevlig helg!

4 Susz

skriven

Du väckte en undran: Hur är det med tånaglarna dårå?kraamen..;)