Äntligen fredag.

Allmänt dravel
En väl använd rubrik men den är lika go att skriva varje gång :o) Som läget är nu så är det rätt skönt. Lite jobbigt på jobbet nu. Alla pratar och spekulerar. Vi har haft facklig möten om situationen, diskuterat vad vi kan göra för att hjälpa till att spara pengar. Jag sa att det var lite dumt av oss att spekulera för mycket. Ge VD:n en chans att presentera sitt förslag först. Jag sitter i en jobbig sits då jag vet mycket av vad som är på G men inget får säga. Jag har aldrig haft svårigheter att hålla en hemlighet. I detta läge kan jag INTE säga något för det är så mycket som måste falla på plats. Det jag tycker är jobbigt är att jag vet att det inte kommer att bli så farligt, men som det ser ut så målar alla lite fan på väggen och de som är sist in är rädda för vad som kommer att komma. På måndag kommer en liten del komma i dager men jag tror inte att allt kommer att bli klart under nästa vecka. Förhoppningsvis kommer allt  vara klart veckan därefter.

I helgen kommer det bli lungt. Lite städning kommer man få lov att ägna sig åt. Känner at det blivit lite eftersatt den sista tiden. Inge hockey i helgen då det är uppehåll. Nästa match är på onsdag hemma mot Tranås. Ska se till att beställa biljetter idag så att vi får våra vanliga platser. Tror det blir mycket folk eller det är i allafall vad jag hoppas.

Nu ska jag öppna ostbågspåsen och plocka fram en "Sort Guld"  :o)

Ha en go fredagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Ja jag förstår om det känns jobbigt med det du beskriver på jobbet.

Hoppas allt löser sig till det bästa i alla fall!

Ha en skönhelg!

2 CATWOMAN

skriven

tjaba... jag läser in mig just nu he he... vet du att MODO kommer att hamna i allsvenskan ... Gud hör min röst tror jag... he he... då kommer Mannen att vara hemma mera... ja och om juniorlagen snart åker ur FORT... då blir det en kort säsong. Klart man ska få fantisera... urk jag känner mig som en bitsk kärring... ha ha... min man brukar säga... klart du rår ju inte för att du är ointresserad... värre vore om han sa att jag var Ointressant...snyft