2009

Allmänt dravel
Tänkte jag skulle summera 2008 men jag bestämde mig för att inte göra det. Det är ett år som jag snabbt vill glömma. Jag tror att jag under 2008 blivit tre år äldre på grund av allt som hänt och jag upplevt och gått igenom.

Nä, jag berättar istället med ord och bilder om vårt nyårsfirande. Fredrik och Daniel firade hemma tillsammans med oss. Vi hade bjudit hem Mia och Björne, våra golfkompisar.

Bordsdukningen gick i svart, vit och silver.  Jag har lärt mig hur jag gör bilderna små, istället för mina tidigare mastodont bilder ;o) De är klickbara för större bild.

 

God mat i gott sällskap. Förrätten var en räkröra med rostat vittbröd. Varmrätten bestod i grillat kött och till det hade jag gjort en potatisgratäng med MASSA vitlök ;o) Björne och Mia stod för efterrätten. Egengjorda strutar med en fräsch röra av bär och grädde.

Efter maten fixade Fredrik våra golffigurer. Kompisarna satt jämte och jag tror att de hade roligt när de försökte skapa oss så lika verkligheten som möjligt.Här har ni oss :o) Svingandes ända fram till 12-slaget ;o)

Mia


Björne

Björne svingade så fort så armarna syns inte. Ser ut som han har ett riktigt handikapp.

Gunnar

Gunnar var fullt koncentrerad på varje slag :o)

Och så var det min tur.

Asså, visst är jag tunner men i svingen så blev jag nästan genomskinlig.

Fredrik hade lyckats bra med att få oss så verklighetstrogna som möjligt.

Nyårsraketer fick vi se mycket av. Fredrik fotograferade som aldrig förr. Gillade denna bild, då man ser träden också.Nyårsaftonen liknade lite förra året. Då firade vi hos Mia och Björne. Daniel blev då hämtad redan vid 22 för att han var för berusad. I år var han hemma men Mickes kompisar ringde och sa att Micke var väldigt berusad. De hade försökt med återupplivningsförsök och lagt honom i framstupa sidoläge. Det var bara att åka till Kosta och hämta honom. Hörde att även kompisen var berusad men visst blev man lite orolig. När vi nästan var framme till Kosta så ringde Micke själv och sa att det inte var någon fara. De överdriver, jag sov bara. Okey, men vi hämtar dig NU. Åhh, vad han osa svavel över detta. Hela vägen hem så skällde han över detta och ville bli avsläppt vid Lessebo folketshus. Nähä du, min käre lille vän. Visserligen är du inte medvetslös MEN du är för berusad för att få festa vidare.

Han lugnade ner sig och när han kom hem så vräkte han och kompisen i sig det som blivit över av nyårsmiddagen. Glad var han då för att fått kommit hem. Lika snabbt som han fick i sig maten lika snabbt fick han det ur sig...samma väg.... :o(Sen mådde han lite bättre och vi spelade lite golf, Micke, ena kompisen, Gunnar och jag. Så nyår avslutades med hela familjen samlad + tre extra ungdomar. Micke var det ingen ide att skälla på då. Men idag är en annan dag ;o) eller samma fast senare. Nää, nu får han allt ta och skärpa sig.

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året och må det skänka er många goa stunder.
/Eva-lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 anette:

skriven

detsamma till dig...hoppas 2009 blir ett toppenår!

3 Ninni:

skriven

Oj inte skoj när man börjar må dåligt! Men det går ju över....

Wii va?! Det verkar sååå kul...

5 CATWOMAN:

skriven

Jag skratatr då jag läser om fulla sonen men jag blir även glad för visst är det väl skönt at de ringer hem ändå... det går över med tiden så lär de sig ...

Vet du en sak din man är så lik Anders Melinder en rektor på hockeygymnasiet här hemma ... de påminner om varandra tycker jag... hihi kolla på länken härhttp://www.truveo.com/Intervju-med-Anders-Melinder/id/1815464437

2 Anna

skriven

Låter som en bra nyårsafton trots fulla ungdomar ;)

Här blev det soffan HELA kvällen! Och dottern intill så hon höll sig i skinnet. Skönt på sätt och vis även om det var tråkigt för henne.

Ser fram emot ett nytt bloggår tillsammans med dig!

KRAMAR!

4 Jenny

skriven

Ni verkar ha haft ett trevligt nyår. själv vänta jag på att det skulle börja att smälla så att det kunde sluta smälla så att jag kunde sova :)Kram