Träffa Kimmen

Allmänt dravel
I morgon drar vi till Skövde. Idag fick jag tag på Veronica och de skulle vara hemma i morgon :o) Ska bli roligt att träffa Kimmen och givetvis tvillingarna, har ju inte sett dem sen de var små. Isac har ju börjat gå nu!! Jag hittade två bilder på Kimmen och Veronica. De var med i Marbodal köks katalog. Stiliga fotomedeller. Beskar bilderna lite.

Hi hi, på den stora bilden har hon en ostbåge i näbben, favorit snarris :o)

I Mullsjö tänkte vi också få tid att stanna till och träffa Jonas, syrrans grabb. Det beror lite på hur lång tid det tar hos Kimmen men jag hoppas att vi får lite tid över så Daniel får träffa kusinen. Det blir nog bara jag och Daniel som åker iväg. Gunnar har legat däckad i migrän i dag så han känner inte alls för att åka iväg. Synd, blir lite jobbigare nu när jag måste köra. Knappade in Skövde på GPS:n och den tala om att vi kör upp på 3 timmar och 10 minuter. Två timmar ska det sa till Habo. Beräknar att åka vid 10 tiden och komma hem vid 22, en 12-timmars tripp. Precis som i tisdag då vi åkte till Tyskland. Fast där var det inga stopp och en jäkla massa bilkörning.

Hittade en bild på Tilda. Tycker hon bara ser för läcker ut.Ha en bra lördag och söndag för jag lär nog inte få någon tid till bloggande i morgon:o)
/Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ja det blir en lång resa för er, men det kan det nog vara värt eftersom det är både hockey och pippi-besök på schemat:)Vad gullig Tilda är - också en riktig pussgurka. Ser ut som om hon önskar sig något riktig gott, kanske ett stort köttben.....Ha att bra!

3 Ronny:

skriven

Hej! Råkade slinka in här för att titta runt lite efter att jag varit inne på en blogg där du skrivit en kommentar och blev nyfiken på din blogg. Trevlig, fin och bra blogg du har och hoppas du inte har något emot oväntade besökare. Välkommen till en titt hos mig. Ha det bra.

5 ninni:

skriven

Fina bilder! Hhoppas ni får det skoj!!

7 Anna:

skriven

Vilka fina bilder!! Både på hund och fågel!! Och de där köksluckorna kan jag gärna ta! ;)

Kör försiktigt!

2 Jenny

skriven

Kimmen är fin, har en bild på henne när hon sitter på mitt huvud :)Riktig rolig bild på lilla Tilda. Klockren :DKram

4 anette

skriven

kanske inte snökaos...men dock snö...snö överallt så kör försiktigt....hoppas din gubbe vaknar i samma skick som jag idag, migränsfri!!!

6 CATWOMAN

skriven

he he... Tilda ser ut som hon väntar på en puss eller ngt...du gör det bra som drar iväg själv...jag har ju det problemet att jag inet fixar att köra så långt med min eländiga nacke... om jag ändå kunde byta den mot en svanhals.

tror jag skulle få mkt bättre sikt då och sen vilken uppmärksamhet jag skulle få... kram på dig

8 emelie

skriven

Vad vacker! Vad är detta för hundras/blandras? o