Sista matchen i Allettan...

Hockeyblogg
..avklarades igår. Tingsryd hade inget att spela för. Man kan ju inte bli mer än etta i serien. Klara som man redan var för playoff. Trots detta gav Taif publiken vad de ville ha, en vinst och mycket kämpa. En eloge till grabbarna. Peter Johansson storspelade i målet och visade att han ÄR Div. 1 bäste målvakt.

Känns som att vi med årets trupp har stora chanser att nå Allsvenskan. Tänk vilken glädje :o) Men visst, det är en lång väg att vandra med playoff och sen ytterligare en kvalserie.  Nu är det spel uppehåll i 1 1/2 vecka så bloggen min kommer inehålla allt annat än hockey, ett tag framöver :o) Tog som vanligt lite bilder från matchen.Lite roligt är det att över exponera bilder :o)

Annars då?, jo jag har lite funderingar på fototrissen. Det var knepigt denna vecka. Har plåtat två bilder så det gäller att ha kameran i beredskap för att fånga bild nummer tre i ämnet "fel sak på fel plats" Jag har inte velat gå in på de andras sidor. Känns som att det påverkar vad jag lägger för bilder. Jennys sida kunde jag dock inte låta bli att kika in på. Hon hade verkligen fått till det!!

Nä, nu ska jag se till att komma i säng. I morgon är det fredag igen, gott folk :o)

Önskar er alla en god natt / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Då får jag gratta till segern!

En här hemma tycker att jag läser mer om TAIF än han själv gör:)

Ja så det kan bli.......Ha att bra!2 Ronja

skriven

Sv;

Jag är nog väldigt rödaktig av mig. :PMen eller hur, det är helt sjukt. Ibland blir det för mycket så det känns som att man vill explodera. Man vill ju göra någonting, men samtidigt är det för stort. Folk har, som sagt, blivit för hjärntvättade.