Resan gick bra :o)

Allmänt dravel
Ja, snön som föll över natten var så gott som smält. Lite blaskigt till Växjö sen var det mest blöta vägar.

Det var jätte trevligt att träffa Veronica, barnen och Kimmen. Jag undrarde lite över ifall Kimmen skulle känna igen oss. Visst gjorde hon det. Kär vänlig, som det var igår vi sågs :o) Måste nog erkänna att jag saknar henne men jag vet att hon har det bättre där hon är nu.Visst är hon söt!!!

Här är hon tillsammans med matte........till lika mor till dess små gullungar.......Nellie och......Isac.

De ser lite skrämda ut men det hade nog ni också gjort ifall en främmande kärring börja fotografera er så fort ni vaknat :o)

Hockeyn då? Jo, vi vann och är seriesegrare för andra gången. Vore väl fasiken ifall det inte är Taifs tur nu att ta klivet upp i Allsvenskan!! Matchen slutade 1-2 och Tingssupportrarna jublade.Jag har tagit en fasligt massa kort, igen. Kommer att lägga ut två album i bilddagboken. Kimmen besöket och från hockeymatchen. Däremot ska ju alla bilder gå igenom PH innan publiering. Så ni får ge er till tåls :o)

En av mina tagna bilder, hos Kimmen, kommer jag att använda i veckans fototriss som har ämnet  "Fel sak på fel plats" men det tar nog någon dag innan jag får ihop det. Två bilder till att skapa.

Ha en bra måndagskväll / Eva-Lena

  

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Väldigt fina bilder du tagit. Första var nog den bästa. Synd bara att det är så mycket stök i bakgrunden. Hade bakgrunden varit enfärgad hade den varit snäppet bättre. Men verkligen jätte fina bilder :)Kram/Jenny

3 Ronja:

skriven

Självklart måste man inte ha något ämne. Jag har bara tänkt att det skulle vara kul. :)Tor har pratat om att han vill ha en fågel nångång, en nymfparakit eller vad det heter, det är väl såna ni har?

Men jag vet inte, jag har aldrig varit så mycket för fåglar. De är fina att se på, men väsnas dem inte en hel del?

5 CATWOMAN:

skriven

väldigt fina foton du tagit.... bra fotograf och bra kamera ha ha... vet du jag fattade precis vad du menade i din kommentar hos mig... du har rätt idet ibland kanske man inte är riktigt sig själv i vissa situationer då man visar hänsyn elelr ngt.... ska läsa syrrans blogg nu ... gillar det hon skriver ...din syrra alltså... själv har jag INGEN ha ha kram på dig

2 Ninni

skriven

Jättefina foton! Ja fågeln var vacker!!!

4 Martina

skriven

Det var ju en stor och ståtlig pippi måste jag säga. Det var väl "tur" att ni vann när du ändå åkte så långt för att kolla på laget!Ha att bra

6 Anna

skriven

Oj, vilka flashbacks från min barndom som anföll mig när jag fick se Kimmen i närbild! :) Tack för det!