Jubelaren Åkesson

Hockeyblogg
Tänkte skriva en rubrik  typ TAIF-Kungälv men då vet jag att flera av mina icke hockeyvänner struntar att gå in. Där lurade jag er allt :o) För hockey kommer det att handla om.

Taif vann idag och har säkrat sin playoffplats. Lite skadeglädje känner jag också att Örebro torka mot Skåre :o) Skadeglädjen är den sanna glädjen, eller? Matchen var inget vidare. Men ändå lyckas vi med att vinna. Fattar inte hur de bär sig åt killarna. Undrar hur en match ser ut när allt verkligen sitter :o) Däremot har vi en akilleshäl. Powerplay, vi MÅSTE bli bättre på att utnyttja överlägen men vi spelar sämre än när vi spelar 5 mot 5. Okey, idag lyckades vi med att sätta ett mål i 5 mot 3 på andra chansen i denna match.

Orkar inte skriva så mycket mer. Känner mig inte så trött men vet att jag kommer att vara död i morgon ifall jag inte kommer i säng ;o) På söndag spelar vi borta mot Skövde och rapporteras det inte om snökaos så åker vi nog upp och tittar. Ja just ja, ni ofrälsta kanske undrar över rubriken? Idag spelade Anders Åkersson sin 700 match för TAIF och för denna bravad blev han hyllad. Inte många som kan gjort det för något lag och förutom hans lilla snedsprång till KHK förra säsongen så har han varit TAIF trogen, hyvens kille. Satt bredvid hans lilla sysslig idag och han berättade med stolthet om sitt släktskap. Stolt som en tupp var han också över att Åkesson levererade 2 mål idag :o) Lägger ut en liten bild idag. Fler bilder från matchen kommer under morgondagen att publiceras i bilddagboken.Men denna bild önskar jag er en godnatt / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ninni:

skriven

Åh 700 matcher! inte illa!!

2 Martina

skriven

Ja det är verkligen ett stort intresse hos dig det där med TAIF om du ska åka till Skövde för att kolla på matchen. Att du bara orkar:)Jag får gratulera till playoffplatsen!