Ja må han leva....

Allmänt dravel
....Ja må han leva! Idag fyller gubben min år :o) Jag fixade iordning en liten prinsesstårta.Hans favorittårta. Som tur var så hade vi lite röd marsipan kvar så att jag kunde göra en vacker ros till min make.

Fredrik har ett gementamt intresse med mig. Han gillar att fotografera och leka i Photoshop. När jag berättade om sidan med fototriss blev han eld och lågor och fixade iordning en blogg. Här kommer han att lägga ut fototriss bilder han tagit. Sätter in en länk så ni kan gå in och kika :o)

Fredriks fototriss.

Nu har jag också lagt ut ett album på bilddagboken från gårdagens match mot Pantern. Har haft rekordbesök på sidan idag. Tror nog att det beror på att bilden på klacken hamnade på GB:s forum ;o) Hälsar alla nya besökare välkomna! Givetvis är alla gamla trogna också välkomna, men det vet ni ju :o)

Ha en go torsdagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Ronja:

skriven

Hälsa grattis till Gunnar! :)

3 Jenny:

skriven

Gratta honom från mig, ävenom jag är en dag försen. Fin tårta du gjorde :)Kram

5 Anna:

skriven

Hur kan man vara både konditor och frisör???!!! Kan du allt? ;)

2 Anne

skriven

Hipp hurra för Gunnar. Hoppas tårtan smakade gott och att det var du som verkligen fick rosen :)

Grattis så här några timmar för sent, men du är så ung så jag glömmer bort att även du fyller år ibland (för det märks ju liksom inte)

Sådär nu har jag smörat lite också. Du har väl inte glömt bort att du har msn ler

Kramar om er alla

4 jayne

skriven

mmmmm prinsesstårta är också min favorit, och jag har lyckats göra det till sönernas favorit också.. så på måndag vankas det en här hemma. Yngste sonen fyller 14 då... mmmums.

Du har rätt i att man som förälder hela tiden får höra vad man gjort fel och vad man borde göra... Men ja.. man gör så gott man kan och jag är supernöjd emd mina två fina söner..så det så.

Ha en bra dag nu.

6 CATWOMAN

skriven

Va duktig du är... baka Prinsesstårta själv...

tror jag det att din man tycker om dig... he he

jag riktigt känner smaken av den.. mums mums mums... kram kram