Fototriss

Fototriss
Fick tipset till dagens blogg från Ninni Hon i sin tur hade funnit den på fototriss. Denna söndag var temat Doft/lukt. Jag har inte ork eller tid att ta nya fotografier denna vecka men jag kommer säkert haka på detta fler gånger. Denn gång får ni hålla till godo med bilder i mitt arkiv. Dofter/lukter förknippas många gånger med minnen. Här är en bild som jag förknippar med barndoms somrar hon mormor.Vedeldad bastu. Så fort jag känner rökdoften när någon eldar förknippar jag doften de somrar då jag som liten var hos mormor. På kvällen eldades det för bastubad.

Den andra bilden doft förknippar jag med jul. I år fick vi inte uppleva det då vi för första gången hade en plastgran.Finns väl inget som ger samma julkänsla som när vi kvällen innan julaftonen plockade in granen i huset. Det spred sig en go doft i hela huset.

Tredje bilden god doft personifierad, Viktor & Rolfs Flowerbomb.Har en längre tid letat efter en parfym som passar mig. Känner doften i det ögonblicket jag sprayar den på mig sen försvinner doften för mig men tydligen finns den kvar eftersom jag ofta får frågan vilken parfym jag använder :o)

Ser fram emot nästa söndags fototriss. Då ska jag se till att ta nya kort :o)

Imorgon är det så äntligen hockey. Tingsryd möter Pantern hemma. Hoppas och tror på vinst.

Ha en goer tisdagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Danne:

skriven

Parfymbilden va läcker. Bra vinkel.

3 Baronessan:

skriven

Bastu är inget för mig. Jag får inte luft. Jag gillar bäst granbilden. Våran gran doftade alldeles jättemycket i julas, men den barrade otroligt så den åkte ut innan nyår.

5 Caroline:

skriven

Åh, din bastubild får mig att minnas min barndoms bastustunder! Det var tider det, och såå avkopplande efter en joggingtur./Caroline

7 Martina:

skriven

Det där med parfym är lite lurigt. Efter en stund känner man inte längre sin egen parfym, men andra kan känna desto mer:)

Eller provar man någon ny som verkligen doftar starkt och då blir man inte av med det lika fort som man önskar.Ha att bra!

2 petralin

skriven

Vedeldad bastu är nåt verkligt speciellt!

4 ninni

skriven

Ja visst, det var lite skoj med fototriss - jag längtar redan till nästa "utmaning".

Bastu ja, det doftar speciellt! Härligt!

Även jul... mmmm Gillade bild nr två jättemkt!

6 CATWOMAN

skriven

tjena... du den där parfymen låter spännande... jag vill vara en FlowerBomb en sån som sprider väldoft och gör så att alla KattGubbar springer efter mig... kul att se om det blir bågra alls.. ha ha

Visst påverkar dofter oss... jag gillar de där lite mystiska och lite söta fast det är väl för att jag vill vara både mustisk och söt.. just nu är jag endast en LunchKorv men snart är jag en liten läcker Prinskorv... liten och naggande god...

om du undrar så är jag lite konstig också... ha ha

kram på dig

8 Kattis

skriven

Bastu och gran har härliga dofter, oj vad jag blev sugen på att bada bastu!! :)