Bowling, golf med Wii.....

Allmänt dravel
.... och idag blev det Boule. Riktigt roligt var det. Har tidigare spelat det men inte så som idag. Björne spelar Boule och nu spelade vi med mycket taktik. Innan när jag spelat så har det bara handlat om att komma nära den lilla röda kula. Idag spelade vi i lag. Taktiken gick ut på att även placera sig som bra tvåa och slå bort närliggande kulor för att få så många poäng som möjligt. Kul var det, även om Mia och jag förlorade varje match mot Gunnar och Björne. Fast jag vann ju golfen förra helgen så det var helt okey att förlora idag ;o)

När vi kom hem så satte jag igång att leka med Photoshop. Gjorde en hel del bilder, delger er en bild från dagens boule spel. Tänkte jag skulle visa originalet först och hur den den blev efter att jag manglat den lite i PS.Så här såg bilden ut som original. Gillade bilden med kloten i framkant. Sen lekte jag lite :o)Jag exponerade bilden lite och suddade ut alla störande saker på väggen bakom. Lite häftigt vad man kan göra i PS. Än är jag i lärostadiet men för varje gång så lär jag mig någon ny funktion :o)

Nästa vecka är det sportlov för grabbarna. Tanken var att jag , tillsammans med Fredde och Matilda, skulle åka upp till Grängesberg och hälsa på mor och far. Tyvärr så är min bil på verkstad och som det verkar nu så blir den aldrig frisk mer. De har inte hittat felet som gör att den hackar och hostar, stackarn!! Men eftersom jag redan bett om ledig måndag och tisdag så håller jag fast vid det. Har förkylning i kroppen så det kan vara skönt med ett par extra dagar att ta det lungt på.

Ha en go lördags kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Åh, boule som är så grymt tråkigt :P Det finns inget värre. Men hoppas ni hade kul :)Jaha, så er inställda resa har inget med lilla Bibbi att göra? ;P

2 CATWOMAN

skriven

Det där med Photoshop är rätt bra i alla fall... men vet du jag tycker det är svårt... måste träna mera ...

Ska försöka ta mig ut idag i solen och andas lite frisk luft... för att jag VILL... inte för att jag MÅSTE... ha ha... kramen till dig och sen ännu en till