Bara nästa vecka kvar.

Allmänt dravel
Sen får jag klara mig på egen hand. Dessutom är G..... ledig Tisdag och Onsdag bara för att hon ska komma in ett par dagar i Mars och hjälpa till vid månadsbokslutet. Känner nästan lite panik. Kommer jag att fixa detta?? Även fast man har bokfört och gjort löner innan så är det ändå så olika. Olika rutiner och olika program. Men skam den som ger sig. Får ju följa mitt eget måtto "Bättre försöka och misslyckas än att aldrig försöka" Visst kommer jag att klara det, finns ju inget annat alternativ. Men jag har sagt NEJ till att börja med exporten redan. Måste få ekonominbiten att sitta först.

Tänk att det redan är Fredag i morgon. Fattar inte vart veckan tagit vägen?? Synd bara att helgen går lika fort. Verkar inte vara någon fara för snökaos heller :o) Tänkte kontakta "Kimmens" matte och höra ifall vi kunde kika in på en fika på vägen upp. De bor i Habo och det åker vi ju igenom. Vore kul att träffa dem. För er som inte följt min gamla blogg kan jag berätta att "Kimmen" är en mindre gultofsad kakadua. Vi köpte henne som nyfödd av uppfödaren och hade henne i två år. Dessvärre räckte inte tiden så vi hittade ett nytt hem till henne. Det braiga är att vi brukar få ta hand om henne när de åker på semester. Dessutom fick de tvillingar och då behövde egentid med babysarna. "Kimmen" bodde då hos oss i nästa fyra månader. Nu har jag inte sett henne på snart ett år, så visst skulle det vara skoj att träffa dem alla.Detta är inte "Kimmen" men för den ofrälste så ser det nästan ut som hon. Hittade inte USB-minnet med alla bilder på henne, så jag nalla en på webben. Nu finns bilderna från gårdagens match i bilddagboken.

Ha en go kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Vem är "hon" som ska komma in några dagar i mars?

Jag hoppas att det löser sig med jobbet och att du får flyt på både ekonomi och exporten.Ha en trevlig resa till Skövde!

3 Anna:

skriven

Jag tror att du fixar jobbet! Jobba bara inte ihjäl dig för det är det inte värt, men det tror jag att du vet.

5 Johanna:

skriven

häftigt med fåglar :)! Tack för kommentaren! :) Roligt när människor tycker om mina bilder.

2 Jonas

skriven

Habo? det är ju nästan där jag är nu:P

Eller hela 1 mil ifrån habo:)

4 zarah

skriven

gultofsade kakaduor är underbara. hade en när jag vi liten och saknare henne än. kul att er fortfarande kan var i era liv. trevlig helg

6 CATWOMAN

skriven

ja jag betvivlar inte en sekund att du inte klarar det där med jobbet... det kommer att gå galant damen ... och blir det ngt fel så se det som en fördel för det är ju av dem vi lär oss... jag hejar på dig stora kramen till BokFöringsDrottningen