Asså, vi höll på att åka till Tingsryd i dag.

Allmänt dravel
I går bokade jag biljetterna och skrev i bloggen att det är hockey i kväll. I morses var jag in på Daniels sida. Han hade också uppdaterat inför kvällens match. Hann även gå in på Grönvit Elit (tack och lov) Där stod "Ännu ett uppehåll i hockeyn.........Pantern hemma om drygt en vecka" VAD nu??...när skrev han detta?? Igår!! Gick in på Taifs sida Mycket riktigt vi möter Pantern den 11. Hade ju varit snopet att komma till en tom hall *asg* Fattar inte varför det ska vara uppehåll? Det har ju precis varit juluppehåll???

Har fått en utmaning från en flera håll. Man ska lägga ut en bild. Den 6:e bilden i den 6:e mappen och ge en beskrivning på bilden. Ja, vad min bild blir är kanske inte svårt att lista ut. Den 6:e mappen hette "TAIF-KIK" ....och bilden är tagen den 14 December förra året.  Matchen vann vi på övertid. Det var den sista matchen innan juluppehållet och Allettan.

Man skulle också utmana 6 personer. Syrran verkade uppskatta sist jag skickade en utmaning *asg* Men denna är ju inte så svår som den förra ;o) fast däremot vet jag inte ifall du har 6 mappar med bilder. Fortsätter på släkt stråket. Jenny fotograferar ju mycket. Så hon blir också utmanad men blir det en spindelbild så beehhöööver du inte anta utmaningen ;o) Syskonen Jerry och Ronja får sig en varsin utmaning. Båda är ju duktiga med kameran, så jag väntar med spänning :o) Grabbarna mina har antingen inga bloggar eller så har de inga mappar med bilder på datorn så där är det ingen idé. Linda kanske? Hon har inte bloggat på dett tag och jag vet inte om hon har fotografier men jag chansar och skickar även utmaningen till henne :o) Nu har jag inga fler släktingar som bloggar och många av mina vänner har redan fått utmaningen. Jag vet ändå att Martina fotograferar en heldel så jag skickar även utmaningen till dig! Så det får jag till 6 personer.

Ha en go onsdagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 jayne:

skriven

OJ OJ....hockey för hela slanten alltså!!! hi hi hi hi

Kul att du tittade in och skrev ngt... jag återkommer jag med!!!

3 Martina:

skriven

Ja det där med foton blir väl inte så svårt, däremot att kunna utmana 6 personer blir värre.

Måste dessa personer ha en Blogg då alltså, eller?Du vet det är inte många i "min ålder" som Bloggar:)

och de som är yngre har Facebook (eftersom jag även är yngre så har jag också Facebook:)Får väl försöka så gott det går då!Ha att bra!5 Anne:

skriven

Haha en mapp har jag nog...hmmm hur ser den ut.... men hur jag lägger ut bilder i bloggen har jag ingen annnning om så jag tror jag får hoppa och med spänning invänta Jennys bild ler

Eller kanske försöker jag, vi får väl se men ikväll är jag upptagen då Olle är här. Han har lite tid med mig mellanåt han hjälper samtidigt Linda med matteläxan (algebra) för matte är ju inte min starka sida. Han är bra till mycket :))

Kramar om dig

7 Anne:

skriven

Visst är jag väl duktig som fick in en bild i bloggen, sträcker på mig och känner mig som ett geni. Fast du....viskar så ingen hör.....jag ville prova med en annan bild när jag lyckats så bra, men jag lyckades inte förminska bilden och det gick inte att lägga in den stora, men vad gör det om hundra år när jag lärt mig det ;)

Kramar om dig9 Jerry:

skriven

Självklart antar jag utmaningen. Men saken är att i min bildmapp har jag bara 6 mappar = 6 huvudkategorier (ordning och reda på bilderna vettu!). Och den 6e var ju den tråkigaste av mappar, "Säljes"... Men ok!Ps. Jag kanske inte förstog din fråga i mitt förra inlägg, men du finner iaf ett svar där:http://tendency.blogg.se/2009/february/tyck-till-om-menyn.html#comment

2 Martina

skriven

ja bilder är väl inget svårt att fixa, men att hitta några att utmana..........

Ska dessa personer ha en Blogg då alltså, för då kan jag säga redan nu att jag inte får ihop 6st.

Du vet "i min ålder" är det knappt någon som vet vad Blogg är:)Ska försöka!

Ha att bra!

4 Eva-Lena

skriven

Äsch, ta det inte så allvarligt, Martina. Du får göra som flera gjort, som fått utmaningen, utmanar de som läser bloggen och har lust att bli utmanade ;o)Alltså ingen speciell.

6 ninni

skriven

Ja inte helt oväntat att det blev lite hockey från din del :-)

Tycker den här utmaningen var skoj!

Ha en bra dag

8 anette

skriven

TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!