Äntligen en hockey kväll.

Hockeyblogg
Ja, det var evigheter sen sist...känns det som i alla fall... 10 dagar kan kännas som en evighet :o) Fast den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;o) Vinst blev det dessutom, även fast det satt långt inne. Pantern började med ett jäkla tempo och Tingsryd hade nattmössorna på. Det dröjde dock inte länge innan de åkte av. Gillade första perioden, trots att Pantern tog ledningen. Perisoden var fartfylld.

Jag gillar definitivt inte dessa pauser i säsongen. Taif tacklar av och det blir en heldel hottentott spel. Daniel, som inte gillar när man klankar på spelarna, sa vid ett tillfälle att han hade otur med passningen. Otur??? :o) Jaja, skit samma. Vann gjorde vi ju så jag ska väl inte klaga då. Andra perioden slutade 2-2.

Tredje perioden var inte mycket bättre men när Taif gjorde 2-3 kändes det befriande. 2-4 kom inte långt efter och matchen var avgjord. Tranås förlorade mot Örebro hemma 2-4 sist jag tittade på resultat tavlan. Skåre förlorade 3 poäng till Vita hästen som knappar in på deras tredjeplats. Tingsryd och Örebro förstärker därmed din ledning i Allettan. Även fast Hästarna vann idag, så tror jag att Skåre kniper tredje platsen, men man vet aldrig. I hockey kan allt hända.

Lägger ut en lite bild idag. Resten av bilderna från matchen kommer på bilddagboken under morgondagen.Med denna bild önskar jag er alla en god natt / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jonte:

skriven

Fin bild! Jag lånade den och lade upp på vårt forum, hoppas det är okej?MVH Jonathan "Jonte" Nilsson

Vice Ordf. Gröna Brigaden

3 Eva-Lena:

skriven

Jonte: Helt okey ;o)

Anne: Ja, det har du ju rätt i!! Jag har ju ofta en väldig otur när jag tänker :o)

/E-L

5 stina:

skriven

Jag tycker precis som du. Det är helt sjukt.

Mvh Stina.

2 Anne

skriven

Men det är väl helt klart att han hade "otur" när han passade, det finns ju till och med dom som har "otur" när dom tänker :))

Sköt om dig

4 Anna

skriven

Tänkte nästan inte läsa när du hade valt den där rubriken! ;)

Vill att du ska veta att jag är in här oftare än vad jag kommenterar för ibland försvinner kommentaren när jag ska "skicka" den.

Hoppas att du har det bra annars (i verkligheten, den utan hockey ;) )

6 CATWOMAN

skriven

GUUUUUUUUUUUUUD va nice... lyckliga du som fick se på hockey... hahaha...

oj då nu svalde jag tungan... en del straffas direkt tror jag... ha ha