16-åring dog i bilolycka

Tyck och tänk
Ännu en ung människa har har avlidit i bilolycka. En singelolyckan inträfffade i centrala Åseda vid femtiden idag på morgonen. Bilensförare var 18 år och ännu en sextonåring var med i bilen. De klarade sig med bara lindriga skador. Vad är det med unga grabbar och bilar? Körkortet har knappt hunnit torka och man tror sig kunna behärska fordonet. Halkan var tydligen orsaken till avåkningen men säkerligen hade även hastigheten ett finger med i spelet. Jag lider verkligen med föraren och alla de anhöriga. Mina grabbar har inte körkort ännu men jag är alltid nojjig när de åker iväg med kompisarna som just har fått körkort. Vet själv hur man var i tonåren, man trodde att man var odödlig. Ta det lugnt i trafiken!!

Idag blir det bowling med Mia och Björne. Har inte spelat bowling på evigheter. Kommer knappt ihåg hur man gör :o)Ha en bra söndag / Eva-lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Ja man kan inte annat att reagera när unga människor dör på ett sådant onödigt vis. Jag känner för de närstående som blir kvar och måste bearbeta detta. Jag kan inte föreställa mig hur det känns.

Patrik hade inte vakten när vi fick larmet tidigt på morgonen, men jag fick veta i ishallen idag att det handlade om en ung kille.Ha det bra

3 Susz:

skriven

Oops- fick se det först nu..är det en Canon du har?

2 Susz

skriven

Haloo vännen! Bowling är riktigt kul! Glöm inte släppa klotet bara...;)Ja du- det där med dödsolyckor är så tragiskt- och visst har det med hastighet att göra..och hur man kör..

Körde en sådan "dödsväg" som ånga körde ihjäl sig på i 10år- huuga- så en del körde- skulle olycksstatistiken visas hur farligt folk kör- så skulle den femdubblats! Många av olyckornas förare var oxå påverkade av narkotika- vilket givetvis inte skrevs om alls i media...oerhört tragiskt.

I dag är det knappt några olyckor på den vägen- den har gjorts om och blivit smalare- sänkta hastigheter

och bättre övervakning- både av polis och kameror..Hoppas allt är bra med Er ! Och- som sagt-släpp bowlingklotet snygging- är övertygad o att du vinner!

kraam / Susz