Så var det äntligen julledigt :)

Allmänt dravel
Tänkte jag skulle kilat lite tidigare från jobbet idag. Vid 14 tiden såg det lovande ut.....men sen körde det ihop sig, givetvis. Däremot hann jag med det mesta utan att bli alldeles för sen. Fast jag kommer nog att bli tvungen att ha lite mailkontakt med en kund på måndag fast det tar jag hemifrån. Tänk att det bara är två dagar kvar till julafton. Jag tar det faktiskt med ro. Jag kommer att göra allt för att det ska bli en fröjdefull jul. Med tanke på att allt är som det är så får man faktiskt anstränga sig lite extra.

Juldagen planerar jag att fara upp till lillebror samt mor och far. Lillebrorsans minsting fyller år på juldagen så det blir kanske lite kalas. Jag tror att det blir så att Fredrik och hans Marie hänger med. Varken Daniel eller Micke har nog någon lust. Micke har redan deklarerat att han vill till Balders på juldagen......eller var det annandagen...hmmm. Ja, jag lär inte vara tillbaka till annandagen i allfall. Vet faktiskt inte i dagsläget hur länge jag blir borta. Syrran är ju också där uppe så förhoppningen är ju att även få möjlighet att träffa henne.

Vet ni vad jag gjort? Jo, jag har tackat ja till att vara bröllopsfotograf :/ Bröllopet kommer att gå av stapeln på nyårsafton vid halv sju. Då blir det fotografier på själva akten. Dagen efter ska vi försöka få ihop det så att vi tar enskilda bilder på brudparet. Samtidigt som jag känner ett svagt magpirr inför uppgiften så känner jag en stolthet, att min son (han som tjatat på mig) har en sådan tro på mig som fotograf. Det gör ett mammahjälpta varmt :)

Jag hade även tänkt att jag kanske skulle ta mig ner till Malmö innan nyår. Vi får väl se vad det blir av det. Jag har ju inte riktgt förankrat det hon min vän i Malmö eller hos familjen ännu. Däremot är det något jag verkligen skulle vilja göra. I Malmö bor en kär vän till mig. Vi fick kontakt med varandra igen via Facebook. Hon är gudmor till min först födde son Daniel. Vi umgicks mycket innan jag var gift och jösses var massa tokigheter vi gjort ihop. Hon flyttade en vända ner till småland och vi umgicks tillsammans med våra familjer. När de flyttade tillbaka till Kopparberg tappade vi bort varandra men har nu hittat varandra igen. Vilket glädjer mig mycket. Hade varit riktigt roligt att få träffa henne igen och uppleva den gamla goda tiden igen *asg*

Nä, nu ska jag försöka hitta lite energi till att göra något........äää, skiter nog i det men jag önskar er alla en skön tisdagskväll. Jag brukar ju inte gilla tisdagskvällar men med den stundande ledigheter så har denna tisdags kväll ett berättigade ;o)

Ha det gott tills vi hörs igen / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jerry:

skriven

Du är fullbokad jul & nyår ser jag. Ärofyllt att du får fotografera på bröllop. :-) Jag fick filma på en väns, men fotografera är ju lite mer prestigefullt.Du får ha fin jul och nyårsafton!Kram

3 CW:

skriven

Klart du fixar fotandetr du e´en bra fotograf... och vet du jag hoppas du kan ta en tur till Malmö för det kommer att ge dig NY energi. Man måste tanka upp sig mellan varven annars rasar man ihop.

Krama om din syster ifrån mig och var rädd om dig KRAMEN GOA DAMEN

2 Martina

skriven

Men vad härlig att du ska fotografer ett bröllop och dessutom på nyårsafton. Jag håller tummarna för dig och önskar dig lycka till. Tror säkert att det blir mer än bra och de kommer att bli så nöjda. Tur att du inte behöver kolla om du har film i kameran:)Du verkar ha så mycket ork, du ska fara både hit och dit verkar det som. Glöm inte bort att ligga en dag på soffan och inte göra någonting (säger jag som aldrig hittar den dagen själv)Kramizar