Julbord

Allmänt dravel
I torsdags var vi och käkade julbord med jobbet. En riktigt lyckad tillställning, synd bara att kvällen tar slut när man har som roligast :o) Sillbordet var magnifikt, säkert 20 olika sorter. Jag som med åren blivit en riktig sill älskare åt mig nästan mätt bara på sill och potäter. Annars tyckte jag inte det fanns så mycket annat som jag blev imponerad över, har ätit godare julbord men med det sillbordet så blev det ändå godkänt :o)Vi var på Kosta Art Hotell, riktigt fräscht ställe. Rummen var lite annorlunda designade med lite vägg målningar av kända glaskonstnärer. Kvällen avslutades i den omtalade glasbaren och jag måste hålla med de som pratar lyriskt om det. Den var verkligen annorlunda mycket vacker att vila ögenen på.

 

 

Det var levande musik och mycket av tiden befann jag mig på dansgolvet. Dansa är något av det roligaste jag vet. Jag blir GLAD av att dansa. Att bara få släppa loss på dansgolvet är så frigörande. Man tömmer skallen på allt och bara följer musiken, så j*kla gott :D

 

 

 

I dag har jag tillverkat julkort. Jag brukar ha lite vånda över detta men i år var riktigt roligt. Jag skrev ut fotografier och klipp och klistrade. Dessutom skickade jag julkort till några som säkert inte förväntar sig att få något. Däremot tror jag att det kommer att uppskattas :)

 

Ha en go lördags kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jerry:

skriven

Jag hatar också alla kablar som ligger och dräller synligt överallt. Har länge velat göra såhär, men inte förrens nu i denna lägenhet kom jag för mig att äntligen göra det.Ni verkar ha haft trevlig dag med jobbet. Jag vill också äta julbord! Jag får vänta till mors julbord på julafton. Men den som väntar på någonting gott.. :-)Kram!

3 Anna:

skriven

Dit vill jag också åka! Har bara hört gott om stället.Bra sätt att göra egna julkort på. Jag är definitivt ingen pysselmänniska, men ett bra tips för de som gillar sånt tror jag :) Jag kommer varken överens med saxar eller lim ;DHoppas att du har det bra och tar det lugnt så här innan jul! KRAM!

2 Martina

skriven

Man ska sluta när det är som roligast:) Blir bättre minnen till dagen efter - haha!Jag inser att kommande år 2010 är året då jag ska satsa på mina intressen, ny kamera och pyssla mer.Ha en trevlig söndag!

kramizar