Grattis på ettårdagen ;o)

Allmänt dravel
Ja, idag var det ett år sedan jag började med denna blogg. Idag skriver jag mitt 265 inlägg här vilket innebär 100 dagar som jag inte bloggat....undrar vad jag pysslade med de dagarna *asg* Daniel tyckte det var dåligt och tyckte jag skulle bättra mig ;o)

Tänk vad tiden går. I går var en hyffsad dag. Idag är en bättre dag och morgondagen kommer att bli ännu bättre. Ja, det är ju så det är. Det gäller att ta en dag i taget och ta vara på dagen och göra det bästa av den. Egentligen är jag helt tömd på skrivande. Jag skrev en av mina längsta bloggar idag men insåg att jag inte kunde publicera den så jag plågade syrran och skickade den som ett mail till henne. Sorry, syrran ;o) Ja, nu menade jag Anne och inte Martina, min nyvunna syster, henne skonade jag :)

Läste en väldigt tanke väckande blogg i morses. Islamfobi, den satte igång en mycket intressant debatt. Jag ville ge mig in i debatten och ge mig min syn men kände att jag inte riktigt hade orken. Kanske kommer jag framöver att skriva lite i detta ämne.

Önskar er en trevlig helg.
/ Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 anette:

skriven

Åh va glad jag blir om du delaar med dig!!!

kram nettis