Lördag på IKEA

Allmänt dravel
I dag drog jag och Jennifer iväg till IKEA i Kalmar. På listan fanns bäddmadrass till Micke, att de ska kosta så mycket, dyrare än sängen ju!! Sen var jag ute efter ben till badrums skåpet och ramar. Jag har kommit på vad vi ska ha på väggarna nu. Fotografier jag tagit i snygga ramar.Fotografiet i den stora ramen tog jag när vi var i Edinburgh. Det har blivit en favorit bild. Jag gjorde den svartvit innan jag skrev ut det. Så här såg originalbilden ut.Jag är så förtjust i denna bild!!

Fredrik ville att jag skulle köpa en tavla till hans rum som han skulle ha ovanför sängen.Jag hittade en tavla som jag tyckte var fin. Däremot kikade jag på den för att se ifall man kunde sätta in egna fotografier. Den var nitad baktill men jag lyckades få bort nitarna. Bilderna var visserligen fina men jag ville göra en orginell tavla till honom.Jag har skrivit ut bilder på honom när han körde fyrhjuling i lera. Jag klippte dessa och klistrade på dem på bilderna av träden sen tog jag häftpistolen och satte ihop den igen. Det blev jatte bra. Vi får se vad han säger när han kommer hem på måndag. Han åkte till Trelleborg med några tjejkompisar igår.Det var läckra ramar. Syns inte riktigt på bilderna men själva glaset har ramarna och bilderna ligger längre in så det blir ett härligt djup...ähh, jag vet inte hur jag ska förklara...ni får komma hem hit och titta ;o) Jag köpte två sådana tavlor. Jag vet inte vad eller var jag ska ha den andra men det löser sig nog.

Sen hittar man ju alltid saker på IKEA som man inte hade tänkt på :o) Fotpallar till myshörnan. Lampor till samma lilla hörna. Dessutom hittade jag en liten flätad hundkorg till Tilda. Hon har bara snusat på den och förstår inte att hon ska ligga där. Näpp, hon tar sitt ben, som vi köpte till henne, och lägger sig i soffan i uterummet istället  ;o)Det behövdes givetvis två lampor och två fotpallar för att få hörnan intakt. Nu är det bara golvet kvar att fixa :/Efter IKEA besöket åkte vi in till centrum och letade upp tågstationen. Eftersom Jennifer börjar skolan i Torsås så behövde vi få lite tåg och busstider. Vi blev betjände av en hjälpsam ung herre som skrev ut tiderna så nu är det bara att pyssla ihop. Ifall Jennifer skulle börja vid 09.00 skulle alla reseproblem vara fixade. Ja, vi får avvakta och se hur det hela löser sig. Ja just ja...Jennifer och jag hittade hemma mysarkläder på IKEA??? Ja, inte visste jag att IKEA har kläder men när vi såg brallorna blev vi förtjusta man fick en T-shirt till. T-shirten var väl inget varken Jennifer eller jag gillade men byxorna!!! Döö gosigt material. Det såldes visserligen som en pyamas men det  står ju inte skrivet på plagget så det blir helt klart mina nya hemmakläder. Är vi inte fina?? ;o)


Gunnar och Micke spelade KM i Emmaboda idag. Gunnar gick en 18 håls runda medans Micke gick två. Båda har spelat bra även fast de hade några slag att ta. Micke gick vidare och ska spela en runda till i morgon. Då får vi hålla tummarna för honom ;o) Gunnar räknade ut att han troligtvis kom på en 5:e placering av 15 tävlande och det är ju godkänt. Han var nöjd med rundan. Det var ett par fem hål han spelade bort sig och hålade ut på 10, annars hade han gått väldigt jämt och bra.
Ha en go lördagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Bilden på Edingburg är jättefin. Patrik säger att vi har gått på den gatan som syns längst fram - jag har lite svårt för att minnas vissa saker:)När man är på IKEA hittar man alltid en hel del saker som man plötsligt behöver. Tycker att ditt uterum verkar jättemysigt. Tilda måste bli glad för korgen när hon väl upptäcker att hon ska ligga i den:)Jag trodde först att det var två fotomodeller som "posade" i myspys, men sedan såg jag att det var du:)Blir lite avundsjuk på den dressen, vill också ha!Ha att bra!

2 Anne

skriven

Ni ser ut som syskon och det är menat som en komplimang till er båda. Vilken tur att den gamla slita systern inte är med S

Du har fått det så fint i uterummet nu vill jag vara där. Jag saknar er så mycket. Ni måste fundera på att flytta lite närmare mig så att vi kan umgås ofta :)

Tänk att ha en syster att bara titta in hos och ta en kopp kaffe ler

Ha det bra och krama om dina grabbar.

Puss puss