Första dagen i Skene avklarad...nästan :o)

Allmänt dravel
I dag har det varit lungt med själva Mud race. Det drar inte igång förens i morgon. I dag har det varit mer slappa dag...en bra semesterdag med andra ord. Vädret har varit kanon och givetvis letade vi rätt på en strand.Grabbarna har varit helt underbara med Eddie och Tove idag. Underhåller och håller koll på de små.Tove blev freddes favorit fotograferings objekt. På denna bild ser hon ut som en ängel som uppenbarat sig ;o)Eddie var med även i Anderstorp men jag lyckade inte fånga honom på en enda bild. Nu kunde inte ens han smita undan.Han börjar bli sååå stor. Fyller 7 i December. Jag minns när vi firade jul ihop när han han fyllde 2 år (han fyller på juldagen) Brorsan hade köpt en riktig fyrhjuling till honom. Vi log lite och tyckte brorsan jagade på lite. Våra grabbar fick trampebilar i den åldern. Inte kunda han lära sig köra den heller :) Ack vad vi bedrog oss. Sommaren efter då vi hälsade på körde lillgrabben själv!!! ;o)

Nää, nu ska jag vara lite sällskaplig ;o) Ha en bra fredags kväll / Eva-LenaKommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Fina sommarbilder!! Ser gött ut!

Sicken söt lite ängel!!

3 Martina:

skriven

Ja det ser skönt ut i solen vid vattnet. Kan det bli bättre än så?Är det imorgon som jag får se en lerig Eva-Lena?Imorgon är sista lediga dagen för vår del och jag har lite ångest-VILL INTE!Ha att bra!

2 Jenny

skriven

Kul ni verkar ha det. Hade inte min bil varit på verkstaden hade jag kanske kunnat komma :( Men ni får ha det så kul!Kram