Vilken hockeysäsong!!

Hockeyblogg
I dag har den största besvikelsen lagt sig och jag känner mig redo för att skriva min sista hockeyblogg för denna säsong. Anledningen till att jag inte skrev den i går var för jag vill att den ska vara positiv och igår när vi missade den allsvenska platsen så kan jag ärligt säga att jag inte kände mig så positiv.Intro i första Kvalmatchen mot Asplöven

I dag är dock en annan dag och jag kan se tillbaka på säsong 08/09 som en mycket givande säsong, hockeymässigt. För visst har publiken blivit bjudna på många härliga matcher. Tingsryds AIF är en förening som vuxit sig starka under denna säsong. Att ha orken att på så kort varsel dra igång Dackehallen, så att vi supportrar kunde samlas för att se den sista och avgörande matchen. Det ska de verkligen ha en stor eloge för.Tänk vilket intresse, att ta sig till hallen för att se matchen tillsammans.

Laget har också svetsats samman under ledning av Mikael Tisell. Jag är verkligen glad att Tisell valt att stannar kvar i Taif. Han har byggt upp laget och visat att han är en tränare av klass :o) Hur laget ser ut nästa säsong vet vi inte. Hoppas verkligen att vi får behålla många av säsongens spelare. Förstår att även de hade sett fram emot spel i Allsvenskan och med den klass många av dem har så tror jag säkert att de kommer att få erbjudanden från allsvenska lag. Däremot hoppas jag att de känner lika starkt som jag för Taif och stannar kvar ;o)

Här kommer lite bilder tagna på spelarnas slutspelsmustacher.

Det finns en grupp till som jag också vill framhäva, Gröna Brigaderna. Även de har växt sig stora i år. De har med sin sång skapat en härlig stämning i Dackehallen och på borta matcher. De är ett gäng grabbar och tjejer men ett genuint hockeyintresse. Jag har under denna säsong fått äran att lära känna flera av dem och de är verkligen ett gäng härliga ungdomar. Jag varit på rätt många bortamatcher denna säsong och fått höra så mycket positivt om medlemmarna. Alltid glada, skötsamma och trevliga, tycker de flesta och jag kan inte annat än hålla med!!Mitt intresse för fotografering har också fått en riktig knuff framåt under säsongen som varit. Tänk att jag har tagit mig mod att denna säsong även stått vid sargen och fotograferat. Har jag inte tidigare haft mage att göra, alldeles för skämmigt ;o) I år har jag struntat i vad folk tycker, för jag vill ha bra bilder.

Jag vill med dessa bilder och text tacka alla som gjort denna säsong till vad den varit:

Spelarna
Tränarna
Styrelsen, samt alla runt den
Gröna Brigaden
Mina goa gubbar
Alla frivilliga som sålt kaffe, lotter mm
Alla andra hoppetossiga supportrar, som jag ;o)

Jag hade velat nämnt er med namn, men det hade blivit en alldeles för lång blogg, men alla hittar säkert en grupp de passar under ;o)

Vi ses nästa säsong!!
/ Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

Hej... vet du det är nästan så att jag önskar att jag hade ditt hockeyintresse för det märks att du är en inbiten FAN. Ja nog vore det kul att känna samma känslor som du har inför alla matcher och för ditt lag... tycker du är värd en eloge för dina matchreferat och ditt hängivna stöd till spelarna.

Stora Påskkramen till dig från hockeynörden CW

3 Ninni:

skriven

Fint skrivet, fina bilder som vanligt!

2 Holger

skriven

Hej Eva-Lena. Har du en mailadress.