Viktig match.

Hockeyblogg
I morgon spelas en oerhört viktig match. Jag börjar redan få ett helvetes kval inför matchen. Kanske därför det heter kvalmatch ;o)

Tingsryd möter ledande Örebro. Örebro som endast har tre poäng mer än Tingsryd. Vinner vi med ett udda mål ligger vi lika, både i poäng och målskillnad. Tappar vi en enda poäng så är säsongen över. Jag har tidigare sagt att det skulle vara trist ifall den avgörande matchen blev i Asplöven. Nu är det något som skulle göra mig överlycklig ;o) Trist för det lag som förlorar den åtråvärda allettan platsen på endast målskillnad!! Ifall vi nu hamnar där. Jag tror nog att Tingsryd vinner uppe i Haparanda. Kanske inte med 8-0 som hemma, men vinst tror jag på. Örebro möter Huddinge hemma. Huddinge som tappade en 4-0 ledning till 4-5. Hur motiverade är de?? Örebro kommer nog utan några större problem vinna den matchen. Vilket i så fall innebär att det avgörs på målskillnaden.

Jag är rädd för att jag inte kommer att kunna fokusera på fotograferingen pga att man är såååå nervös. Eller så blir det tvärt om, man får lite distans till allt och då slipper man kanske att drabbas av hjärtinfarkt. Ja, vi får se hur det blir. Just nu känns det nästan som om jag inte vill gå på matchen. Varför?? Jo, för jag har nog aldrig tidigare velat att Taif ska vinna, så som jag gör inför denna match. Jag vet att jag kommer att bli sååå besviken ifall vi förlorar.

Ha en fortsatt skön söndag / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 1923:

skriven

Tappar vi en poäng till Örebro, men tar extrapoängen så är det inte helt kört. Då ligger vi två poäng efter inför sista omgången, inte optimalt men större under har skett.

2 martina

skriven

Vi håller tummarna att TAIF vinner STORT. Hoppas att de gör mål direkt i första så slipper du att vara så nervös. Antar att min bror mår lika illa som du inför denna match, men lite spänning är ju bara bra, eller?? Som jag brukar säga: jag skiter i spänningen bara vi vinner i slutet!!!Ha att bra!