Någon gång blir du själv utsatt.

Tyck och tänk
Hur vill du då att personer i din omgivning ska agera?

Det finns en sak som gör mig riktigt förbannad. Människor som gör sig lustiga på andras bekostnad. Nästan ännu värre är de människor som generat fnissar med. Är det så svårt att säga "Det där var inte roligt" måste man hänga med? Är man rädd för att bli den nästa att skrattas åt. Ja, jag tror det är det som gör att de halkar på. Fegt och patetiskt. Visst, jag gör mig kanske ovän med de personerna eftersom jag säger vad jag tycker. Men det skiter jag fullständigt i.

Skulle jag vara det personen som nästa gång blir utsatt för skratt så bjuder jag på det. Vet däremot att jag inte blir det (kanske bakom rygg ;o) Nädå, dessa personer ger sig på de som inte har styrkan att bita ifrån. Vilket visar vilka fega personer de lustiga egentligen är!! Det sjuka är att person i dagens händelse är en högt uppsatt person...undrar vad han får ut av det?? Hmm, ja nu är det inte min chef jag pratar om, ifall någon nu fick det för sig ;o) utan incidenten hände efter arbetstid.


Nää, nu får jag allt bli lite trevligare. Det är ju dock fredag och lustigkurrarna får inte förstöra fredags känslan. Det gör de inte heller för det är verkligen en go känsla man har när det är fredag. Bästa dagen i veckan. Hela helgen framför sig ;o)

Min lilla Micke...ja lilla och lilla...når endast upp till bröstkorgen på denna ståtliga 18-åring ;o) Nu har han skaffat sig flickvän och kärleken till mamsis har byts ut mot kärleken till en jämnårig tös. I dag hade han diktat ihop en liten kärleksförklaring som han lagt ut i sin bilddagbok. Jag tyckte den var så fint skriven så jag frågade om lov, ifall jag fick delge er den på min blogg. Han ryckte på axlarna och flinade. Jag tolkade det som ett ja ;o)

Jag kommer aldrig att släppa taget om dig,
Att du finns i mitt liv,
Ger mig mer än allt jag någonsin kunnat önska.

Älskade Jennifer,
Livet utan dig hade varit omöjligt,
Sådan kärlek trodde jag inte existerade,
Kärlek som fåtal får uppleva.
Aldrig vill jag lämna dig och den kärlek,
Rackarns, vad jag är lycklig med dig!

Du är allt jag behöver och det enda jag vill ha,
Inbilla dig aldrig något annat,
Gud, vad jag älskar dig.

Lyckliga tjej som har fått en sådan kille, säger jag bara. Okey, han är min son så jag är väl lite partisk..men visst var det fint skrivet? De är så goa ihop och jag är verkligen glad för grabbens skull. Jennifer är en riktigt go tjej så jag kan förstå att han trillat dit.

Har för en stund sen sett på "Så ska det låta" med Caroline af Uggla. Hon är bara för mycket fast det hade varit läckert ifall vi skickat henne till Moskva men "Snälla, snälla, snälla, snälla...." Mycket sång TV på fredagar. Nu är det "Singing Bee" Rätt roligt program att lyssna till. Tittar gör jag inte eftersom jag samtidigt sitter och Ugglar med datorn. Däremot lyssnar jag och jag har kommit på att man bara tror att man kan texterna. Skulle åka ut i första vändan ifall jag varit med ;o)

Nää, nu ska jag snart gå och sova. Imorgon blir det Golfspel på Möre GK igen.

Ha det gott / Eva-Lena


 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Nä, stopp här ett tag!!! Sova vid 22 tiden en fredag, för att golfa?????????????

Tycker det är mysigt med killar som vågar skriva kärleksdikt - åh suck!

Har du varit med och valt tjej:) Jag brukar säga till mina killar att när den dagen kommer så måste jag godkänna först - det är lugnt säger de, det är ok! Tror inte att det är det när väl den dagen kommer. Man måste ju få skämta lite med barnen också!

Jag säger också ifrån om någon har roligt åt någon som inte vågar säga ifrån. Att inte säga ifrån och hjälpa någon annan är lika mycket mobbing tycker jag. Visst finns det personer som retar sig på mig då jag inte kan vara tyst, men det skiter jag i. Jag vill kunna sova med gott samvete.



Då får du ha det så bra på golfturen och ha en trevlig helg!



3 Jenny:

skriven

Du får titta på singing bee nu på fredag för jag tror det är det avsnittet då vi satt i publiken :) Tycker iaf jag känner igen namnen när jag läste vilka som ska vara med.

2 Anna

skriven

Det där var riktigt fint skrivet! En sån kärleksförklaring vill jag också ha! Ska fråga mannen ;)

"Singing Bee" är något jag skulle kunna vara med i för jag har löjligt lätt för låttexter, men jag skulle aldrig drömma om att söka. Gillar inte uppmärksamhet så då blir det svårt att vara med i TV! "Så ska det låta" är ett av mina favoritprogram, men i fredags missade jag det. Såg dock att det inte var några favoritartister med så det gjorde inget.

Hoppas solen skiner på dig! Kram!

4 CATWOMAN

skriven

men så vacker din son har diktat... kom ihåg att allt gott har de från sina mödrar.

Det som är mindre bra kommer från papporna ha ha... kram kram