Välkommen efterlängtade vår!!

Allmänt dravel
Av alla årstiderna så gillar jag våren bäst. Allt vaknar till liv och denna underbara värme. 20 grader varmt har vi haft idag och jag spelade golf i piké och uppkavlade piratbyxor. Gillar till och med solsvedan jag fått bak på vaderna ;o)

Golfrundan började fantastiskt. På första hålet gjorde jag årets första birdie, alltså ett under par. De första 9 hålen lyckades jag också få ett par och flera boogies visserligen två sträckade hål men vad gör det när man storspelar och får 3 och 4 poäng på de andra hålen. Efter fikat efter nians hål gick det däremot sämre. Plockade bollen vid flera tillfällen och till slut gav jag upp och började fotografera istället.I skogen mellan 14:de och 15:e hålet fick jag syn på blåsipporna :o) Våren är verkligen här!!

Nästa bild är på Gunnar när han gått ner på knä för att läsa greenen.Han gick verkligen in för detta ;o)

15:e, kort hålet är verkligen spektakulärt. Man står högt upp och greenen är långt där nere. Dessutom vatten emellan där många tyvärr hamnar. Vid det här laget hade jag slutat spela annars hade det säkert plumsat för mig  ;o) Här slår Egon ut. Han spelade ensam och vid fikapausen efter 9:an hann han ifatt oss och vi erbjöd honom att göra oss sällskap.
Nere vid vattenkanten fick jag syn på denna lilla goding. Är han inte söt?? (för det måste väl vara en han?)Här har Mia precis slagit ut vid det 18:de hålet. Rundans sista hål. Ni ser vilket underbart väder vi har!!Efter rundan bjöd Egon oss på fika i restaurangen. Där hade de gjort påskfint på alla borden. Vi valde ändå att sätta oss ute i solen på altanen.När vi kom hem så grillade vi och sen gick vi ut till den nedlagde ranchen med Tilda. Tilda är ingen direkt badhund men här idag var hon verkligen sugen ;o)
Jag trodde ett tag på att hon skulle hoppa i ;o) men se så långt gick hon inte.

Ha en skön lördags kväll / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ninni:

skriven

Ser ut och låter som ni haft en skön dag!

Bilderna är som vanligt underbara!!! Grodan ser lite äcklig ut men de är ju såna :-)

Trevlig fortsättning på helgen.

3 Marie:

skriven

Jag kunde ju faktiskt bara gå in och kolla på gamla sidan vad du har för adress hit - vet inte varför jag inte tänkte på det... För mycket i huvudet antar jag! Nu är jag här i alla fall och myser tillsammans med dig på en härlig vårdag - ja golfen njuter jag väl kanske inte precis av för jag begriper inte helelr ett jota av alla termer... Så jag hade nog också fotograferat!Ha en god söndag och härlig kommande vecka!

Marie

5 CATWOMAN:

skriven

herregud... det ser ut som sommar...

jag är avis på eran vår ...

2 martina

skriven

Jag skrattar och begrundar din golfdag:) Jag är då ingen golfmänniska och fattar inte mycket av birdie, ett under par, boogies, stäckade hål, och plockade bollen?????Kysste du grodan? Jag skulle inte våga att INTE prova, men å andra sidan har du ju redan en kung!Tilda ser ganska rolig ut på bild 1. där hon står på stenen och balanserar, vill verligen inte trilla i det kalla vattnet.Ha att bra!

4 Anna

skriven

Klok hund! :D

Jag blir så himla avundsjuk! Både blåsippor och en groda (eller var det en padda...?). Visserligen sitter jag ute i linne i solen och lyssnar på korparna som flyger högt där uppe, men det är massor med snö kvar och inte i närheten av några 20 plus.

Blåsippor finns inte alls här så det var många år sen jag såg några såna.

Kram!