Vad säger lagen?

Tyck och tänk
Idag när jag kom hem tog jag min vanliga runda på weeben. Läste något som gjorde att jag tog väldigt illa vid mig. På en  seriös hockeysida finns det en division 1 blogg. Denna blogg har retat upp många under säsongen. Speciellt ett par stycken. En anonymbloggare har i sin blogg bemött denna herre. Nu fick hela familjen sota för detta.

Denna div 1 blobbare utlämnade namn födelseår bostadsort på både frun och deras söner. Jag gick i taket och skickade in en anmälan till Hockeysverige.

" Hejsan"

Jag har läst en blogg hos er som jag reagerade väldigt stark emot. NN som har division 1 blogg har namngett en anonymbloggare. Säger jag ingenting om MEN han har även talat om vad frun och sönerna heter, deras födelseår och var de bor. Vad säger egentligen lagen om detta. Jag vet att man som förälder måste ge sitt godkännande till skola och föreningar för att ens barn namn och bild skall få publiceras. I detta fall handlar det inte om mig eller mina söner. Jag känner inte ens personerna ifråga. Däremot gör det ont i mig att ens familj ska behöva lida för att man bloggar.

Jag vill att ni ser över detta förfarande. Är det lagligt. Moraliskt är det ett klart övertramp, tyvärr har NN vid flera tillfällen visat sin moral och den är inte hög, enligt mig. Hur ställer ni er till detta förfarande? Är det helt okey, enligt er? Har inte även ni ett visst ansvar över vad era bloggare publicerar? Bloggarna ni har ska väl ändå vara hockeybloggar och inte personliga vendetta????

Med vänliga hälsningar
Eva-Lena Lisselgård "

Ja, någonstans bör man väl dra en gräns, eller???

Ha en trevlig Valborg / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

Du är bara så bra.... du räds inte för ngt... me like din glöd damen.

Helt rätt av dig att reagera och du ska se att det blir en REAKTION.

Visst är det trist då oseriösa bloggare gör så där... jag tykert det är viktigt att inte hänga ut andra som inte ens bett om att få vara med i dialogen... fast annat är det ju med Borgen och Freddan de är ju offentliga liksom.

Att lämna ut namn osv på fru och barnen är lågt... och jag kan inte tänka mig att det är lagligt att bete sig så.

Stor kram till dig för att du är den du är!

2 Jag

skriven

Har Hockeysverige svarat på ditt mejl?