Tur att det är vår...

Allmänt dravel
...annars vet jag inte ifall jag orkat. Trots en fyradagars vecka så är jag helt slut. Innan påsken blev vi klara med bokslutet och i tisdags kom revisorerna. Trots att jag inte suttit länge som ekonomiassistent så kunde jag ge dem svar på deras frågor och jag var faktiskt lite mallig. Klart att jag har fördelen av att jobbat i vårt affärssystem länge fast med andra uppgifter.


Bokföringen blev godkänd av revisorerna utan anmärkningar. Skönt!! På onsdagen satte det tunga arbetet med att komma ifatt sin med allt det dagliga som skett i April och det vill inte säga lite. Är ännu inte helt ikapp men nästan.Samtidigt har jag kommit till insikt med att jag inte skulle kunna jobba med ekonomi för evigt, saknar verkligen kundkontakten. Jag är en service människa och jag gillar att dagarna inte ser likadana ut. På ekonomi tar ingenting slut. Alltså jag menar att visst jobbar man slut på saker men det kommer ju hela tiden in samma igen. Måste alla ha lön en gång i månaden tex. Känns som att det var i förra veckan jag gjorde det och nu är det dags igen. GE ER!!! *asg*Nu ska jag inte gnälla men hade det inte räckt med att jag gjorde min lön bara ;o) Allt det trist vägs ändå upp med att det är vår ute. Att gå ut i naturen och se allt det vackra som börjar vakna till liv. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Våren är min tid :DNu låter det som att jag vantrivs på jobbet men så illa är det inte. Jag trivs med alla mina goa arbetskamrater och visst är det skoj att få debet och kredit att stämma allt emellan åt ;o) Nää, nu är det nog snackat om jobbet. Nu ser vi fram emot en skön helg då man kan hämta lite kraft.I morgon drar vi till Möre och spelar golf. Vi får med oss Mikael och hans Jennifer. Micke har börjat spela igen. Han slutade spela för 4-5 år sen men nu har intresset kommit tillbaka. Vilket jag tycker är jätte skoj. Idag var vi i trädgården på eftermiddagen. Det var en så underbar kväll. Varmt ca. 18 grader och helt vindstilla. Micke och Jennifer övade lite på svingen ;o)


Det är ingen fejkad bild utan jag lyckades fånga bollen när den kom rätt mot mig. Glad att det bara var en övningsboll, ihålig och gjord av tunn plast. Landade vara en liten bit ifrån mig ;o)

Micke har kvar sin underbara sving trots att han inte spelat på många år. Ska bli riktigt skoj att spela med honom i morgon. Går gräsklipparen sönder här hemma så sätter jag en golfklubba i näven på grabben och ber honom gå ut på gräsmattan och svinga lite ;o)Nu ska jag sluta för i kväll. Måste slänga mig i bingen så att jag orkar med morgondagen.

Natti, natti / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Verkligen fina bilder - som vanligt!

Jättevackra!! Man får inspiration, men det blir ju inte lika fint som dina!!!

3 Anna:

skriven

Otroligt fina bilder särskilt den där du fångat bollen i luften!

Önskar att jag kunde visa bilder utan snö och säga att det varit 18 grader varmt, men det blir väl efter midsommar ;)

2 martina

skriven

Jamen visst är det ju så att ekonomiavdelningen ständigt har jobb som kommer tillbaka dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter måndad. Jag kände också att det alltid var samma sak dag ut och dag in.Hoppas att ni hade en bra dag med golfandet. Själv var jag i målarburken innan vi for till Ikea Kalmar. Ja det blir ju inte bara sängen jag håller på med utan......Naturbilderna är jättefina och den bilden med golfbollen är ju bara för häftig. Tänk att det går att fånga ett sådan kort ögonblick!Ha att bra!