Tingsryd vann med 3-2....

Hockeyblogg
... över Nybro. Återigen ligger det i våra händer, tack vare att Valbo stal en poäng från Örebro. Vinner vi mot Örebro på måndag hemma så ligger vi på samma poäng och allt hänger på sista matchen. Åhh, vad jag älskar denna kvalserie, upp som en sol och ner som en pannkaka för att åter stiga mot skyn ;o)

Till Nybro fick jag med mig Gunnar också så vi satt omringade av Nybrosupportrar och en del sansade Tingsryds supportrar. Vet ni, en gubbe blev så sur på mig.

-Ska du heja så finns det ett borta stå, muttrade han
-Ursäkta, med vad sa DU???
-Du kan gå och ställa dig på borta stå, om du ska heja på Taif.
-Jaha, fixar du sittplatser åt oss där då??

Han muttrade något tillbaka. Tror ni jag blev tystare........näää.......han eggade upp mig ännu mer och jag blev rent provocerande ;o) Vet ni, det var bland det mest ohyfsade jag varit med om. Skulle ALDRIG få för mig att säga så till någon annan supporter och jag har haft många jämte mig på hemma matcher. Visst, han var väl besviken men ändå!!!!

Här kommer en bild på laget när de tackar klacken.Lyckades även fånga Daniel på bild när han stod i klacken. Den var tagen innan alla var på plats. Då hade man möjlighet att se honom, annars försvann han bland alla.Med denna bild önskar jag er alla godnatt.
/ Eva-Lena

Kommentera inlägget här: