Lekt frisör.

Allmänt dravel
I dag har jag lekt frisör. Fredrik var så trött på sitt hår och bad mig frisera honom. Jag gillar det, så jag var inte sen i att ta fram saxen. Här kommer före och efter bilder. Det är vad jag begär av den som vill bli klippt av mig ;o) Nu blev inte bilderna av allra bästa kvalitet men man kan ju inte lyckas varje gång. Fredde var i allafall nöjd med frisyren.Annars går jag mest runt och vill att tiden ska gå. Jag vill att det det ska vara tordagkväll ungefär samma tid som nu. Då har Taif spelat sin sista match för denna säsong. En match som avgör ifall det blir spel i Allsvenskan eller Div. 1 nästa säsong. Jag och Daniel har bestämt oss för att åka till Dackehallen och se matchen tillsammans med andra supportrar. Antingen får vi trösta varandra eller glädjas tillsammans efter matchen. Hoppas verkligen på det sistnämnda!!!

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Påminn mig inte!! Imorgon kommer mannen hem och jag är säker på att han behöver klippas :( Jag blir inte så glad som du vid såna tillfällen... Tycker han kan gå till frisören.

Men du är verkligen bra på att klippa!! Fast det har jag ju sagt förr ;)

3 CATWOMAN:

skriven

whow jag är impad av dina talanger...

du får öppna egen salong i källaren och frissa till hela hockeylaget.

Kram på dig

2 martina

skriven

Jamen det blev ju jättebra!!

Jag klipper också tre killar här hemma och nu då även Pepsi:)

Ibland har de önskemål som är lite svåra att genomföra, men det är ju bara att prova, annars rakar jag bort allt hår och de blir kala ett tag.Jag håller tummarna ikväll att det går bra för TAIF.

Ha att bra!