Helgen har gått i golfens tecken.

Allmänt dravel
Golf både i går och idag, lite dåligt samvete för att jag inte varit nyttig i helgen...men men... det regnar säkert hela nästa helg och då får jag göra sådant som blev försakat i helgen ;o)

 I går åkte vi till Möre, Gunnar, jag, Micke, Jennifer och så fick vi med oss vår golfkompis Jocke.10:e hålet på Möre är riktigt spektakulärt. Ett par 3 hål (någon gång ska jag förklara för er icke golfspelar vad det betyder) Man står på en höjd och långt där nere ser ni green. Där emellan finns ett vatten hinder. I lördags lyckades jag slå över vattnet och hamnade lite till höger om green. Missade dessvärre inspelet gick för långt och hamnade i bunkern. Hålade i på fem som gav mig mina 2 poäng. Här står Micke och jag nere på greenen.Ja ja, jag vet att jag har kritvita ben ;o)

Jennifer var rundans pressfotograf. Vid ett par tillfällen fick jag ta lite kort. Här fångade jag Pussgurkorna i spegeln som är uppsatt i skogen.I dag for vi till

 

Denna gång tillsammans med Mia och Björne.I dag gick inte spelet så bra kanske inte så underligt. Gammal och sliten börjar man ju bli ;o) Efter 9:e hålet gick jag över på fotograferandet. Lyckades fånga en snok simmandes i vattenhindret på 12:e hålet.Vi spelade inte alla 18 hål. Tiden hade rusat iväg eftersom det var sådant tryck på banan så fick vi vänta en hel del. Efter 13:e hålet så går man förbi parkeringen och vi bestämde oss för att bryta upp. Klockan var då redan 16.00 och det närmade sig middagsdax. Här står Gunnar på 13:des green och koncentrerar sig på sin parputt.Han sänkte putten och var därmed rätt nöjd med rundan ;o)

När vi kom till bilarna upptäckte vi en bil som stod parkerad med två stora hundar i . Alla fönster var öppna nån centimeter. Det var 23 grader varmt ute och bilrutorna var immiga på insidan. F*n vad förbannad man blir när man ser något sådant. Varför tar man med sig hundarna för att lämna dem sittandes i en kokhet bil!!!!!???? När vi öppnade vår bildörr bara ångade det ur den. Jag och Gunnar travade upp till klubbhuset för att få tag på ägarna till hundarna. Bara de inte gått ut och spelat!!! Hur skulle vi då få tag på dem?? Vi pratade med kansliet och berättade om hundarna. Sen gick vi ut till ranchen och frågade de som stod där ifall det var deras hundar. En kille gav sig tillkänna, tack och lov!! Hur kan du låta hundarna sitta i bilen?? Det är dö hett och rutorna är alldeles immiga på insidan. Det var tur att Gunnar stod emelllan oss för jag var redigt förbannad.

Vi gick till vår bil för att köra hem och då såg vi hur ägaren småsprang till bilen. J*vla idiot. Fattar inte varför man inte lämnar hundarna hemma? Tror man de har det bättre ifall de får följa med och bli inlåsta i en bil?? Om han nu var tvungen att ta med hundarna. Varför tog han inte med dem till ranchen i koppel och band dom vid en skuggig plats i närheten?? Ja, den sista idioten är inte född än :/

Såg en så häftig tall på banan idag och jag kunde givetvis inte låta bli att ta ett kort.


Med denna bild önskar jag er en god natt / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Jamen om jag inte ser fel så har du RUTIGA shorts på dig, lite som jag trodde att en golfare ser ut:)

Ja de här golforder begriper jag inget alls av; par i putt??????

Vad bra att du gick och sa till hundägaren, en riktig idiot i mina ögon också, bra gjort!. Men varje år finns det tydligen flera knäppa människor som lämnar sina hundar i bilen fast det varnas och påminns om att man ska tänka på detta.Ha en bra vecka du också!

3 CATWOMAN:

skriven

me like att du röt i om hundarna... BRAVO...

... och det gör inget att benen är vita för du är vacker som en ros ändå. Det finns ju BenVita Rosor och du är en sådan skönhet.

Kramen som alltid

5 Anne:

skriven

Alltså helt underbara bilder, ser ut som om du har haft lika fint väder som vi hade. Bilden på kärleksparet var underbar. Kärleken blomstrar upp lite överallt och det är härligt. Fy vad arg jag blir på människor som är dummare än tåget. Jag läste just i tidningen om ett par föräldrar som lämnat sina 2 små barn i bilen och gått och handlat. Polisen hade kommit och dom har repressalier att vänta. Men troligtvis blir det inte annat av den än en utskällning. Jag tycker straffet skulle vara att dom själva fick sätta sig i en varm bil en hel dag utan vatten och bröd :(

Nu jag har bloggat lite om vad som hänt mig under helgen. Allt är sig likt, ingenting förändras :))

Kramar om dig

2 ninni

skriven

Härlig sistabild där - häftigt också att fånga snoken där...

Men jaaa usch ja vad arg man blir på folk som lämnar hundarna i bilen när det är varmt. Även om det är blåsigt och kanske inte helt hett ute så blir det fort varmt i en bil, sen har de ju päls på...som inte vi har.

Åh morr säger jag .

Bra att ni hade kurage att säga till och leta upp dem.

Kram till er!

4 Marie

skriven

Kritvita ben blir snart snyggt solbrända ben!

Kram på dig!

Marie

6 Anna

skriven

Dina bilder är SÅÅÅÅÅ FINA!!! Och jag vill också gå i shorts!!

Att golfa istället för att göra "måsten" när solen skiner på det där viset kan ju bara vara helt rätt!

Ha det gott!